Reklama

Reklama

Kriminálka Anděl - Série 1

(série)
Česko, 2008, 11 h 48 min (Minutáž: 54–56 min)

Hrají:

Martin Stropnický, Marek Taclík, David Švehlík, Helena Dvořáková, Michal Novotný, Ladislav Frej st., Kryštof Rímský, Přemysl Boublík, Vladimír Čapka, Marie Spurná, Natálie Řehořová, Lukáš Jurek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (6)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, příjemně potěšila civilností postav i když Taclík je někdy na hraně. V podstatě zcela se ignoruje soukromí hlavních hrdinů a vše se soustředí na případy, takže v pohodě. Jediný co mě vysírá jsou ty "moderní" prostřihy, kretena kterej tohle vymyslel bych nechal testovat nakažený. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vadí mi ty rozmlžené a roztřepané záběry na paneláky - to bylo zcela zbytečné. Jinak velmi slušné kriminálky, nerušivá hudba a slušné špičkování hlavních postav. První série ukázala, že i Nova dokáže natočit slušné kriminálky, i když ve srovnání třeba s Modravou to nemá tak velkou filmařskou kvalitu, šedý filtr je zcela zbytečný a celkově to je tak o stupínek horší kvality. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (16)

  • Příběh se sice odehrává v české Unhošti, ale filmaři jej natočili z neznámých důvodů až na dalekém Slovensku v Senici. (sator)
  • Původnímu popisu zbraně jakožto pistole vz.82 ráže 9x18 mm Makarov neodpovídá nalezená zbraň podezřelého. Jedná se totiž o pistoli CZ 75 v ráži 9x19 mm Luger. I přesto ji kriminalisté označili jako pistoli vz. 82 a balistika prokázala shodu se zbraní použitou při vraždě. (Achmed)

Reklama

Reklama