Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Griff Furst se rozhodl konkurovat společnostem, jako jsou Asylum nebo Nu Image a natočil další novodobou žraločí pecku, která má do kvalit Čelistí opravdu hodně daleko. K mému překvapení však nejde ani zdaleka o takový paskvil, jak by se mohlo na první pohled zdát. Ani zde se sice nevyhneme „přehnaným scénám“ ve stylu vyskakujícího žraloka, který se v pohodě vyšvihne na břeh a pak zase skočí do vody, ale na podobné kokotiny jsme si už přece všichni zvykli. Co na tom že žralok vypadá dementně, když naštěstí není moc vidět, teda až na konci. Základem k alespoň polovičnímu úspěchu je angažování herců a hereček, kteří moc nepřehrávají. Tady se to do jisté míry povedlo, ale nebudu je raději moc přechvalovat. Do hlavní role Furst obsadil známou herečku Kristy Swanson, která mě ovšem zaujala spíše svými fotkami v časopisu Playboy, než výkonem zde. Naštěstí měla po boku několik individuí, jenž dokázali pobavit svou blbostí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím 5 filmů od Fursta(tohle je 6). Takže jsem věděl co mě čeká. Navíc žraločí filmy mi jsou sympatické at už jsou sebehorší. Tohle patří do kategorie toho lepšího co žraločí filmy nabídly. Zase se nejedná o nic převratného navíc film trpí neuvěřitelnou kastrací scénáře. Šerif hajzl+ unik žraloka+ a jako na zavolanou jsou prázdniny takže plno mladých lidí jde k jezeru. Ale i když má tenhle film špatnej scénář neznamená to že se nemůžeme bavit, že? No a tenhle film je zábavnej, žralok se nebojí pořádně zakousnout a umrtí tu jsou celkem častá. Navíc se do tohohle filmu podařilo sehnat pár lepších herců. Takže o zábavu je postaráno. Plno scén je neuvěřitelně zábavných(likvidace žraloka). Ale jak jsem říkal není to nic extra spíše pro fandy žraločích filmů. Za mě průměr. Ted se budu zase těšit na Arachnoquake. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Žraločí čelisti nevypadaly ze začátku tak tragicky. Z úvodu bylo cítit vyladěne poutavé napětí a lákadlo v podobě ikony D.B. Sweeneyho slibovalo kvalitní zážitek. Několik málo vyvedených akcí a tradičně mrskající se končetiny přidávalo klasický punc žraločího adrenalinu. Když ale došlo na podvodní kameru a pohled na útočícího predátora (v šíleném střihu), šlo to fofrem z kopce. Kýčovitý závěr a hloupost některých aktérů pak poslalo Swamp Sharka nemilosrdne do podprůměrného slintu... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí horor, tentokrát se dostane do mokřin spíš náhodou, ale opět za tím stojí mocný, kteří pak nechtějí přijmout následky. A než aby uzavřeli festival, tak radši riskují životy, v podstatě stále stejná písnička, ekonomický zájmy nade vše. A tak ještě že je tu osazenstvo místní restaurace, co vezme pořádek do vlastních rukou. Ps-nejzajímavější je asi scéna, se šmírujícím poldou, kdy přijde o hlavu. Jinak na tv film slabší průměr, ale nechá se po ránu. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama