Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (303)

kohout08 

všechny recenze uživatele

Na to že to je studentský film, tak mu dám alespoň 2 hvězdy.. Sice je to okopírovanej Vřískot ale dalo se to dokoukat.. Sice jsem se u toho chvílema pořádně zasmál, ale dostávalo mě že ten vrah vraždil oběť a bodal je do zad, ale od krve byli totálně celý :D ()

ocypuc 

všechny recenze uživatele

Fíííha, tak to bylo moc. Hafo věcí tam nedávalo abslotuně žádný smysl. Umře spoustu lídí absolutně bez důvodu. A i když nejsem typ člověka co hledá v každém filmu nějaké chyby, i ty sebemenší, tady se o to snažit nemusím, protože jsou strašně okaté. Ale dám jednu hvězdu za to, že jsem se zasmál u hororu. P.S. Není ve scéně asi v 16. minutě, jak se tam baví v té restauraci či co, v pozadí Štěpán Turek jen jako zmrzlý screen? ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že na začátku jsem hýkala smíchy. Děj, kdy Bartošovou coby Perlovou vraždí tajemný vrah mě rozesmál. Jak ho klepla flaškou po hlavě a po ní tak komicky švihal nožem. :D Později jsem si ale stále tipovala, kdo by mohl být vrah a pravda mě docela zaskočila. Jinak scénář, kdy vrah neustále volá svým obětem je už nudný. Dávám 3 hvězdičky za asi první český horor, co jsem viděla a Mira Šmajdu, kterého jsem podezírala.. ()

Mrliš odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený odpad. Snaha o kopírování vřískotu nějakým Kučerou, který nemám talent natočit ani dvacetivteřinovou reklamu :/D Do toho na začátku Ubohá Bartošová - no to je Terno. Člověku je z toho všeho nějak na blití. Kdo neviděl, ať raději neztrácí čas. Celkově česká kinematografie takovými počiny leze světelnou rychlostí pod kytky. A že takto nablblých filmů od českých tvůrců není málo. ()

ceemel odpad!

všechny recenze uživatele

Mám opravdu rád špatné filmy a ve snaze nevzít Poslednímu výstřiku šance jsem ho dokoukal do konce (bez titulků, to už by Kučera chtěl příliš). Úkaz je to ale bohužel příliš nudný, než aby svou blbostí mohl zanechat stopy. Jediný vtipný moment je, když Štěpán Turek aka Stávkodýdžej udělá kopeček zmrzliny a pak, dokud to jde, čučí ze dveří, aby byl co nejdéle v záběru. Bohužel pro něj je ve stínu a tak z něj zbyde jen plešatá tmavá silueta. Jinak šeď, šeď, šeď. Nejzajímavější na celém "filmu" je práce kameramana, který evidentě dobře vidí pouze na vzdálenost 1,5 m. 80 procent všech záběrů probíhá v režimu "někdo vyluzuje repliku, kamera zabírá jeho ramena a spodní dvě třetiny ořízlé hlavy". Brakový potenciál enormní, šance zmařené. ()

Rattlanake odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečné, co česká filmová scéna dokáže nabídnout, taková sračka, to snad není možné ani něco takového vydat na veřejnost. Já bych se na to nekoukla, ale kolega z práce mi řekl, ať se na to podívám, že se velmi pobavím. No to jsem se pobavil. Iveta Bartošová, tak už by se měla radši oběsit, to je katastrofa ať udělá cokoliv. Režisér Kučera po druhém propadáku by se měl radši přihlásit na úřad práce a netočit další tzv. film, to bych se styděl něco takového pustit. Hrůza. ()

fluffygirl 

všechny recenze uživatele

Já jsem se dosti nasmála :D Miro byl jednička, takovou roli bych taky brala, jen se promenádovat na kameře :D jinak děs běs a už nikdy více !!! ()

Usirev 

všechny recenze uživatele

To bylo tak amatérsky natočený, až to bylo vtipný. Navíc děj byl hodně předvídatelný. A také se nevyřešily některé věci, např. proč vrah čekal 8 měsíců nebo čí doopravdy byl ten pokoj s fotkami, atd... ()

trollfjord odpad!

všechny recenze uživatele

Ja to chápu tak, že teď natočí druhý díl, kde se ukáže, že vrah vraždil jen rodiče hlavní hrdinky a další vraždy má na svědomí někdo jiný, Probíhá casting, kde se vybere mezi Rychtářem, Macurou nebo Martuccim. ()

krtson odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslím,že jediným schizofrenikem v tomto filmu je pan Kučera,který zřejmě trpí utkvělou představou,že je režisér... V tom případě jsem já druhej Fellini. ()

mzop odpad!

všechny recenze uživatele

Neobratný český pokus o remake americkýho Vřískotu. Ovšem tady jsem od začátku věděla, kdo je vrah. Děs a hrůza. Ohranej scénář, ničím výjimečnej, naprosto amatérské herecké výkony i kamera a děsná režie!! ()

Majtynka 

všechny recenze uživatele

Tento film je chabou snahou o napodobení Vřískotu. Má spoustu minusů, ale i pár plusů. Mezi minusy jednoznačně patří pasování Ivety Bartošové do hlavní role, přičemž se ve filmu mihne jen prvních pár minut. Dalším minusem je pozdější předabování, které ve finálním filmu působí uměle, a také styl kamery. Dále herecké obsazení (zejména pak Jana Kučery) bylo opravdu velmi nešťastnou volbou, většina herců působí značně amatérsky. Mezi plusy určitě patří skutečná hlavní postava - herečka Irena Máchová, která je opravdu sympatická a dá se jí role i věřit. A velkým plusem, alespoň pro mne, bylo, že jsem až skoro do samého konce nevěděla, kdo je vrahem. A Miro Šmajdovi to tam moc sluší, ale jeho pět minut slávy v tomto filmu - trapné kvůli hloupému scénáři. Ale na film jako na celek se koukat dá, jde spíše o oddechovou minilekačku. Hvězdičku tedy dávám za pro mne překvapivý závěr a také za Irenu Máchovou. ()

Reklama

Reklama