Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 6
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 6

Recenze (64)

Anduril 

všechny recenze uživatele

Seriál dosť priemerný jednoduchý, ale so zaujímavými mladými hercami a dejom... Mal dosť veľký potenciál, škoda že bol zrušený. Asi to bolo pre ten rozvláčny začiatok, najlepšie boli posledné štyri diely. Dosť ma ešte vyrušovali posteľové scény, fest primitívne dialógy a nízky hodnotový rebríček ktorý ponúka. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Reklama

xtraper

všechny recenze uživatele

Seriál bych nezatracoval, jen je pro jinou kategorii diváků, Já jsem osobně vydržel pouze 1. díl. V jednu chvíli je hlavní hrdina "náměsíčný" a probouzí se v manželské posteli mezi sličnou sousedkou a nabouchaným sousedem a v další chvíli zastavuje myslí vystřelené kulky... Jak jsem řekl, seriál bude mít spoustu příznivců, já ovšem hodnotím jen 1. díl a dávám 1*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec poměrně chytlavý seriál s dost nejistým a zdlouhavým rozjezdem. Variace na kultovní a postupně tak trochu zpackané Heroes si nenechám ujít a naneštěstí The Tomorrow People jsou dost klasický CW seriál se všemi neduhy této stanice. A tím je roztahanost, logické díry jako prase, důraz na milostné trojúhelníky a čtyřúhelníky a neschopnost tvůrců vytyčit nějaký směr, který je vidět především na postavách měnících motivace z dílu na díl. V půlce série se to trochu zlepšuje, postavy mi přestaly být ukradené a sci-fi linka konečně začala někam směřovat a ve výsledku je to sice tuctový, ale příjemně oddychový seriál, který má jedno velké plus - Marka Pellegrina v jedné z hlavních rolí. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno