Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 6
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 6

Recenze (64)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám 4*. Má to blízko k filmu Jumper a seriálu Alphas, ale jde to svojí cestou, první díl vcelku povedený, uvidíme, co přinesou další. Po první řadě degraduji na 3*, pro velmi častou nezáživnost jsem měl co dělat, abych řadu dokoukal a vzhledem k tomu, že stále ještě není jasné, dostane-li druhá řada zelenou, předpokládám, že nedostane. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Seriál dosť priemerný jednoduchý, ale so zaujímavými mladými hercami a dejom... Mal dosť veľký potenciál, škoda že bol zrušený. Asi to bolo pre ten rozvláčny začiatok, najlepšie boli posledné štyri diely. Dosť ma ešte vyrušovali posteľové scény, fest primitívne dialógy a nízky hodnotový rebríček ktorý ponúka. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další televizní seriál o lidech mající různé nadpřirozené schopnosti, tentokráte v pojetí teenagerů, což také odpovídá celkovému pojetí a tím i vzniku určité doby na zvyk. Opět je tu nekonečný boj těch hodných s těmi zlými a stejně jako např. u seriálu ´Hrdinové´ se dějová linka motá pořád u stejného motivu, který každým dílem začíná svoji neoriginálností značně nudit a doslova odpuzovat. Tento seriálový počin neskýtá být ničím zajímavým, tudíž se mi zdá naprosto zbytečným. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemný odpočinkový seriál pro nenáročného diváka. 1) Originálních osm britských řad ani remake jsem neviděl a tak mi bylo čelit seriálu zcela nepřipraven. Není to zlé. S chutí jsem sledoval pěkné kluky ve stále nových situacích. Postřehl jsem i jakýsi náznak druhého plánu, byť není příliš výrazný._____ 2) Jednotlivé díly jsou pěkně vypointované a vesměs dávají i trochu smysl. Bohužel poslední dva vypadají, jakoby všichni už věděli, že studio další natáčení stopne, a tak tvůrci vysypali poslední nápady a celé to jen rychle nějak zmastili. Pro jistotu si vytvořili k další řadě oslí můstek v poslední minutě, ale, jak se zdá, nadarmo. Škoda, dal bych si pokračování._____ 3) Vystupují zde 25letá torontská cruisovská inkarnace Robbie Amell (hlavní hrdina Stephen), 28letý přitažlivý Australan Luke Mitchell (vůdce John), 34letý korejský Američan Aaron Yoo (Asiat Russell), 48letý Mark Pellegrino (šéf Ultry Jedikiah Price) a 18letý Jacob Kogan (Stephenův bratr Luca)._____ 4) My name is Stephen Jameson. I am one of the Tomorrow People, the next step in human evolution. They call our powers the three Ts: telepathy, telekinesis, and teleportation. There is a shadow war going on between us and Ultra, a secret organization that hunts us. The only way to keep my species from going extinct is to find my father, and the only way to do that is by working for the enemy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec poměrně chytlavý seriál s dost nejistým a zdlouhavým rozjezdem. Variace na kultovní a postupně tak trochu zpackané Heroes si nenechám ujít a naneštěstí The Tomorrow People jsou dost klasický CW seriál se všemi neduhy této stanice. A tím je roztahanost, logické díry jako prase, důraz na milostné trojúhelníky a čtyřúhelníky a neschopnost tvůrců vytyčit nějaký směr, který je vidět především na postavách měnících motivace z dílu na díl. V půlce série se to trochu zlepšuje, postavy mi přestaly být ukradené a sci-fi linka konečně začala někam směřovat a ve výsledku je to sice tuctový, ale příjemně oddychový seriál, který má jedno velké plus - Marka Pellegrina v jedné z hlavních rolí. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama