Reklama

Reklama

V čísle 9

(seriál)
  • Velká Británie Inside No. 9
Trailer
Velká Británie, (2014–2023), 23 h 36 min (Minutáž: 28–30 min)

Hrají:

Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Gemma Arterton, Anna Chancellor, Adam Deacon, Tamsin Greig, Conleth Hill, Katherine Parkinson, Anne Reid, Sophie Thompson (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Komediálny seriál ponúka pohľad do šiestich veľmi rozličných domov s číslom 9, v ktorých sa obyčajné a každodenné životy preplietajú s neobyčajnými a nečakanými zážitkami. Vo veľkom vidieckom dome vedie hra na „sardinky" k prekvapujúcim odhaleniam záhad ukrytých v skrini. Zo veľmi starého strašidelného domu sa presunieme do šatne nevraživého herca v londýnskom West End-e. Cestu zakončíme v byte zdanlivo spokojnej učiteľky základnej školy, ktorá sa stáva obeťou svojho dobrého skutku. Každé z obydlí ponúka nepredvídateľne vtipné momenty, ktoré sa razom môžu zmeniť na desivé a hrozivé. (Incantator)

(více)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (2)

V čísle 9 (2014) 

Dvojka Pemberton/Shearsmith se prakticky přes noc stala v britské televizi autorským úkazem. Už tak často nekonvenční ostrovní tvorba totiž vznikem Inside No. 9 dosáhla další mety. Hned úvodní Sardinky svou vyváženou kombinací humoru, dramatu a rafinovanosti dokázaly, že má temná komedie v jejich rukou skvěle nakročeno. A vskutku, přestože některé z doposud vzniklých dvanáctI epizod se zákonitě zaryjí do paměti hlouběji, série nestihla ani na chvíli slevit na tempu. A nic na tom nemění ani fakt, že jsou všechny do jedné vystaveny prakticky totožně - díky rozličným prostředím, postavám i náladám jednotlivých medailonků dokážou všechny tyto téměř hitchcockovské příběhy od začátku do konce pohltit. Jen jeden z nich vybočuje, naštěstí pozitivně. Závěrečný twist The 12 Days of Christine triumfnul všechny předchozí i následující, a oba autoři si s ní možná trochu začali řezat větev pod vlastníma nohama, očekávání před každou epizodou jsou totiž po tomto dokonalém kousku až příliš vysoká. ()

Zanzibar (2018) (S04E01) 

We've enjoyed our stay at Zanzibar; we're all a little older, if not wiser.                                                                                     And I've enjoyed my stay, so I tell you, friends; by writing a nice review on this FilmAdvisor. ()

Reklama

Reklama