Reklama

Reklama

V čísle 9

(seriál)
  • Velká Británie Inside No. 9
Trailer
Velká Británie, (2014–2024), 26 h 31 min (Minutáž: 28–30 min)

Hrají:

Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Gemma Arterton, Anna Chancellor, Adam Deacon, Tamsin Greig, Conleth Hill, Katherine Parkinson, Anne Reid, Sophie Thompson (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(54)

Obsahy(1)

Komediálny seriál ponúka pohľad do šiestich veľmi rozličných domov s číslom 9, v ktorých sa obyčajné a každodenné životy preplietajú s neobyčajnými a nečakanými zážitkami. Vo veľkom vidieckom dome vedie hra na „sardinky" k prekvapujúcim odhaleniam záhad ukrytých v skrini. Zo veľmi starého strašidelného domu sa presunieme do šatne nevraživého herca v londýnskom West End-e. Cestu zakončíme v byte zdanlivo spokojnej učiteľky základnej školy, ktorá sa stáva obeťou svojho dobrého skutku. Každé z obydlí ponúka nepredvídateľne vtipné momenty, ktoré sa razom môžu zmeniť na desivé a hrozivé. (Incantator)

(více)

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Neoficiálně schválena 6. řada; ta 5. by měla běžet nyní začátkem roku, ale termín ještě nebyl zveřejněn. Natáčení přitom bylo hotové loni v dubnu.

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Povedený speciál, škoda že jsem ho nechytil živě, ale i tak silný zážitek. 

M.Heaven

M.Heaven (hodnocení, recenze)

Popis "komedie" je opravdu zavádějící. Mělo by tu stát taky "horor, thriller, drama, mysteriózní,..."

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

V prosinci bavorský speciál s Jessicou Raine, 3. řada začátkem roku a dle Pembertona bude o něco temnější než ty předchozí.

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

No do háje, na tohle jsem fakt nebyl připravenej (jako by to snad vůbec bylo fyzicky možný). Absolutní dílo génia; obávám se, že žádná 30minutová záležitost se mě takhle ještě nikdy nedotkla.

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Asi od začátku bylo jasné, že zařadit tenhle projekt Reesona a Steva jen do kolonky komedie by bylo velmi zavádějící. No po včerejším díle, na který se sypou superlativy ze všech stran, to platí dvojnásobně. Už jsem pomalu přemýšlel čím nahradit Inside No. 9 na mém úvodním profilu, ale po včerejšku k tomu nemám důvod. Tohle nezbývá, než doporučit.    

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Ježíši! Tom a Gerri, to byl motanec na bednu. Ještě teď si připadám jako Tom. :D

na příspěvěk reagoval Eseter

Reklama

Reklama