Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Achtung Spoiler! Totální masakr! Kilometr (!!!) od břehu je člun, ve vodě je trojhlavej žralok (!!!) a ty mladý dementi jeden po druhym lezou do vody, aby doplavali k tomu člunu. Fakt hustý! S partou kámošů a lahví tequily to musí být parádní jízda, takhle jsem si po shlédnutí připadala jako idiot, že jsem to vydržela do konce... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera  som si pozrel vskutku raritný béčkový americký film o vraždiacom žralokovi. Zhliadol som snímok  "Útok dvojhlavého žraloka" (2 Headed Shark Attack), ktorý v roku 2012 natočil režisér Christopher Ray. Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale nedalo mi to a dnes som si pustil ďalší žraločí titul, ktorý má na svedomí Christopher Ray. Natočil ho v roku 2015. Nesie názov "Útok trojhlavého žraloka" (3 Headed Shark Attack). Veru tak, dobre čítate. Nestačil dvojhlavý žralok, teraz tu máme trojhlavého. Hovorí sa, že viacej hláv, viacej rozumu. V tomto prípade však s počtom žraločích hláv úmerne klesá aj inteligenčný kvocient (IQ) divákov. Dá sa povedať, že tento podradný snímok je špeciálne určený pre (filmových) magorov. * ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ten trojhlavý žralok byl perfektní! Stačí jen otevřít tlamy a posádku lodi slupne na jedno hryznutí. Skvělá komedie připomene úvodní scénu s bójkou z Čelistí, která mohla být věrněji okopírována. Zamrzí, že nedošlo na odhalené zbrojní pasy, i když byly silikonové. Žralok má rád odpadky, žere i lidi, což je svým způsobem také znečištění planety, a když mu useknete hlavu, zjistíte, že má schopnosti hydry. Cameo Dannyho Treja má rozkošné zakončení. Požírání obětí doprovázené gejzíry krve si divák užije do sytosti, kupodivu ne všechny efekty jsou levné a mizerné. Vlastně nejhloupější jsou dialogy a jednání postav. Ale když víte, na co se budete dívat, pak není co řešit. Jedna z řady povedených scének se odehraje na WC....jo, ani tam není bezpečno. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dvojhlavom žralokovi tu máme trojhlavého a tento krát sa to Syfy podarilo natočiť o niečo lepšie než pred 3 rokmi. Možno to bude tou hlavou naviac, možno to bude vtipným cameom Dannyho Treja, ktorý si tu s mačetou odsekol pár digitálnych žraločích hláv, ale neprišlo mi to až také marné. Samozrejme, že objektívne sú stále efekty strašné, scenár dementný a herci ochotnícky, ale neberie sa to vážne a vo veľa pasážach to ako film; ktorý je tak zlý až je vtipný; funguje spoľahlivo. Veď už len to vysvetlenie ohľadom počtu žraločích hláv. A tie parádne prepracované dialógy. No mal som dosť :) Občas je nutnosťou zážitku z filmu vypnúť pri jeho sledovaní mozog. A Útok trojhlavého žraloka je učebnicovým príkladom takéhoto filmu. 30% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Utněte zabijákovi hlavu, naroste mu několik dalších a pak se sám sežere. Já se dobře bavil. Je pravda, že Dannyho s mačetou mám raději v jiných snímcích, ale radši ho vidim po boku žraločí hydry, než u kola štěstí s Béďou Trávníčkem. Proč ale sakra nemohla chcípnout ta uřvaná kráva, co se všude do všeho angažovala? Přesto film zhodnotím nadprůměrnými šedesáti procenty, ale abych řekl pravdu, pořád jsem čekal, kdy se Machete proseká ven. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama