Reklama

Reklama

Insidious: Poslední klíč

  • USA Insidious: The Last Key (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Čtvrtá část kultovní série Insidious odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise. Ta v mládí žila v malém městě v Novém Mexiku, její domov však byl zároveň domovem temných sil, a tak netrvalo dlouho a její život se obrátil naruby. Nyní ji nejnovější klient přivádí zpět do domu hrůzy a Elise se musí vyrovnat s vlastní děsivou minulostí. (Falcon)

(více)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Je tam jedna chyby, tedy aspoň v tom dabingu, s kterým jsem film viděla. Elise pořád říká, že hledala Quina Brennera. Je to špatně přeložené, má tam být Quin Brennerovou, byla to dívka.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, EvilMatus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

farth

farth (hodnocení, recenze)

Korunu tomu nasadil cz dabing kde z té Quinn Brennerove udělali toho Quinna Brennera. To je to jako nenapadlo mrknout na předchozí díl?

na příspěvěk reagoval PePiG7

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No nepochopil jsem pár věcí... proč se to jmenuje poslední klíč?

Proč ta zbídačená duše té holky.. chtěla otevřít ty dveře. To chtěla snad pravý opak né? 

Udržet démona naopak za nimi... 

Proč nešli rovnou do toho sklepa? 

Proč nepovolali kněze? 

Proč mamka omotaná kabelem pod proudem navíc ještě pěkně nezatancovala? 

Kdo vlastně byl Key Men...? Dozorce? 

Vězeň nebo prostě nějaký jiný démon? 

Proč měl 5 klíčů když používal jen dva. 

Kde se v našem světě vzal jeden z jeho klíčů... když nemohl přes ty dveře?

Ten její fotr sbíral jen hlavy a nebo v těch kufrech byli celé těla? 

Ty dva týpci vážně měly připomínat ty dva týpky z Pulp fiction?

A tak dále a tak dále... 

 

Upřímně na mě poslední Zlomyslní působili mnohem lépe než třeba poslední AnnaHell.. 

Aspoň po stránce příběhu a vytváření atmosféry... občas jsem se i vcelku lekl. 

Ale jinak docela vražedná nuda... a nic moc finále. Zásvětí věznice mi na rozdíl od Owerwordu/Underworld... hodně slabé a místy. Dost jednoduché... Tvůrci se ani moc nesnažili o to udělat to trochu nějak jinak, víc temnoty, nějakej sajrajt na stěnách zbídačené duše vězňů... Prostě sva Duchové a maska DarthMoula.. za celej film je žalostně málo. 

Navíc, jak jsem pochopil... jeden duch kterého měla hrát tahle ehmmm Modelka... se někam zatoulal úplně mimo kameru... 

Nebo nechápu proč je vůbec na přebalu. 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Korbitch

Stejně jako u Saw. Tam to mělo trojkou taky skončit, protože do té trojky to bylo ještě snesitelné, i když kvalita šla raketově dolů už od dvojky po tak fantastické jedničce.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Korbitch

Doufám, že žádné příště už nebude. Ovšem už se spekuluje o tom, že právě bude ... co vše dokáží peníze v dnešní době. Na úkor sračky se točí další a další jenom proto, protože to dokáže například vydělat (více série Saw). Do třetího Insidious se to dalo a tím to taky mělo skončit.

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Příšerná trapárna. Obvykle se poseru i v prádelně za poledne, když za jednou z praček zapiští krysa, ale tady jsem byl ledově klidný. Co přijde příště? Rodinný drámo tu bylo teď, takže dál bude už jen telenovela.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Oproti tomuhle paskvilu, zlatej Whannelluv třetí díl, i když na tomhle měl taky svoji zásluhu samozřejmě a to ne jenom jako scénárista.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

no teda nic moc , cekal jsem vic i kdyz posledni dily stali uz taky za prd , ta vysusena baba se teda te serie pekne drzi ... no  aspon 1 hvezda za Caitlin Gerard a 2 za Spencer Locke  :)

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Pro všechny, kdo to viděl, Co jste říkali na scénu, kdy jedna z neteří ležela na zemi, už si ani nepamatuju z jakýho důvodu. A byl tam asi minutovej krásnej záběr skrz její prsa, asi málokdo stíhal sledovat co se děje v pozadí. Proto mi přijde divný, jakej vlastně byl ten záměr kameramana/režiséra?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jo nebýt toho, že přestárlí čtyřicátníci balí dvě dvacítky, na který sice nemají, ale právě tahle rozkošná příhoda, s bubákem který vypadal z Hellraisera, jim zajistila pusu na tvář a druhému nemocniční stravu, přesněji něco, co se tváří jako želé.....želé které už před vámi někdo jiný měl a evidentně mu nechutnalo, tak to vyplivl a napatlal to zase zpátky. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

trojka nabídla docela slušnou porci lekaček a dost i drsných scén, dodnes si pamatuji, to lámaní kostí, jak to křupalo, navíc ten byt se pak ve finále proměnil, v docela hrůzný byt, takžeeeee nemyslíš že ty dvě sou moc ? 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Musím říci, že trojka byla jednoznačně lepší než tohle a to už k ní jsem měl nějaké výhrady kdysi, ale tohle bylo strašné...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama