Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (166)

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Nic co by se nedalo čekat. Tak začíná má poslední recenze v tomto roce. Příběh kolísá a je místy až nudný. Oživením série o Nenávisti je to že děj je zasazen do neJaponského prostředí Ameriky. Co se týče lekavek není jich tam sic hodně ale když už tak vás totálně viděsí. Hudební doprovod umocňuje napínavý leč nudnější příběh na jedničku. Každopádně všem milovníkům hororů doporučuji kino navštívit. Potom si však dejte pozor do kterého domu se jdete podívat aby tam nečekala... NENÁVIST ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Strašný. Doslova děs. Nejdřív sem chtěl pochválit, že aspoň nejde o restart. Jenže je to divákovi stejně hovno platný, protože napojení na předchozí díly je naprosto nefunkční a vlastně i zcela zbytečný. Film se stočil směrem k lekačkám (holt USA horor koncept a režisér/kripl, co absolutně neumí budovat atmoféru - prostě v určitejch scénách klasický volume doprava a BAF! To se ale všichni bojíme co?), navíc v lekačkách vidíme akorát směšný digitální rádoby děsivý duchy, kteří nalíčené Fuji Takako s trhavýma pohybama nesahají ani po kotníky (mimochodem na Kayako můžete zapomenout úplně). Navíc snaha snažit se nějakým způsobem citovat scény z originálu je ve výsledku směšná, vlastně skoro trapná. Film naprosto bez invence. Když už nic, tak aspoň občas nevypadá úplně levně a hlavní role (jak Andrea, tak Demián) mi přišly celkem v pohodě. Jinak od toho dejte ruce pryč, sledování je naprostá ztráta času. PS: U zdejších komentářů sem si všim, že má spousta lidí problém s chronologií událostí, osbně mi zrovna tady přišlo vyprávění ok a zcela přehledný, bohužel to ve výsledku k ničemu stejně nebylo... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde zase úplně o to samé (i když de facto jde), pátrání policistky a skládání rozházených střípků, co se za poslední 2 roky stalo v „domě s nenávistí“ (čili jak brutálně a nechutně zemřeli jeho nájemníci či návštěvníci) je celkem o něčem. Jenže se totéž nedá říct o ubíjejícím plíživém strašení, o očekávaných lekačkách ani o nijak objevných fatalitách od naštvaných duchů (naštěstí různorodých, již megatrapné krkající „bledule“ zůstaly v Japonsku). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to není zase tak zlé. S původní sérií to má společné snad jen poněkud kostrbaté napojení na Japonsko a temné vrčení, ale jinak se víceméně jedná o klasickou duchařinu s prokletým barákem, jehož kletbě propadne každý, kdo do něj strčí nos. Zpočátku jsem měl problém se stylem vyprávění o několika časových rovinách, ale to si po chvíli sedlo a nakonec to dalo i nějaký smysl. Strašidly se tu nešetří a i když jejich masky nejsou kdovíco, jejich nástupy fungují, stejně jako lekačky. U herců jsem byl trošku na rozpacích. Andreu Riseborough mám rád, ale nejsem si úplně jist, že se pro podobnou roli hodí a ani John Cho není tím typem herce, kterého bych tady čekal. Naopak bez Lin Shaye by se to asi neobešlo. Výrazný problém jsem měl s vizuálem, který je protivný až hnusný a film dost sráží. Každopádně jsem nečekal nic, takže jsem nakonec docela spokojen. 60% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Odložený film, ktorý mal byt prvým v tomto roku. Nevyšlo to, tak sme to dali spolu s filmovým znalcom z LA aspoň mimo kina. V tejto výnimočne zlej situácií. Kina sú zavreté a nenávisť už nebeží. Mne sa to celkom páčilo. A tých 45% je málo. Síce je to remake a originál ma zaslúžene viac, ale aj tak. Slušný priemer, ktorý by nezachránilo asi ani veľké plátno. 3* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Během závěrečných titulků hraje „We Get What We Deserve“ od The Newton Brothers. (Duoscop)
  • Natáčení započalo 7. května 2018 v kanadském městě Winnipeg a skončilo 23. června téhož roku. Studio Sony jej pak do kin uvedlo až počátkem roku 2020. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama