Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Tuty 

všechny recenze uživatele

Jako bych se v tak viděl za pár let taky, maminčin mazánek bydlící hned naproti přes ulici a já i nadále zůstávám dítětem závislým na mamince, manželka to nemůže přenést přes hlavu, stejně jako v mém případě, místo Roberta, moje sestra Veronika. Jenom ten můj otec není takovej hypochondr, ale to se s věkem podá. Takže nějak takhle to má i Ray s Debrou a dětmi, musím říct, že kvalita seriálu postupně roste a zajímavé je to zejména tehdy, kdy se ožení i polda Robert, matkou nesnášenlivě oslovovaný jako Robík. Pak to má teprve grády, porovnání dvou manželství a vzájemné pošťuchování jejich hlavních protagonistů, do toho matka votravná jako svítiplyn a o oheň na střeše je samozřejmě postaráno... V televizi b to chtělo postupně osvysílat celý seriál, vždycky jsme totiž byli svědky uvedení jen některých serií. A to je škoda. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Raymonda nelze nemilovat:-) Už od prvních okamžiků jsem si ho zamiloval. Skvěle napsané dialogy, brilantně zahrané, skvěle fungující jako celek..Určitě se jedná o jeden z těch nadprůměrnějších amerických sitcomů..Na jeho celkovém hodnocení a kvalitě se značně promítl i dokonalý český dabing. Zahořklý, ironický a pesimistický dědek Frank, vizáží takový český Miloš Nedbal jednoznačně moje "NEJ" postava z celého tohoto seriálů. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

určitě nejvtipnější sitcom co u nás běžel. neskutečná rodina každý unikát ,moc dobře je že děti jsou tam spíš jako kulisa než náká hlavní postava co se o kolo nich vše motá. Představitel Franka je už po smrti,tak že je seriál u konce bez něj by to už nebylo ono. Musím pochválit skvělý dabing. Postava Roberta ten je bezchybný, který je věčně odstrkovaný či nerudný děda Frank a nebo Debra , která musí neustále poslouchat narážky do všeho se pletoucí tchýně Mari na svojí domácnost a hlavně vaření. Tahle šílená rodina nemá chybu a vždy to dokážou dovéct k dokonalosti, každý díl, u některých doslova brečím smíchy. ()

Franta852 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom, častokrát vystihuje s naprostým nadhledem situace běžného života a vtipným způsobem z nich těží. Vzhledem k počtu dílů, je až překvapující že si kvalitu udržel po celou dobu. Samozřejmě že některé díly jsou slabší, ale těch moc není. U tohoto sitcomu jsem se hodněkrát nasmál, opravdu od srdce.... ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Chuck Heaton, otec Patricie Heaton (Debra), je sportovní novinář v důchodu. Ray je taky sportovní novinář. Chuckovo jméno je v seriálu zmíněno, když spolu s Rayem soutěží o novinářské ocenění. (Tom Riddle)
  • V postelových scénách leze Ray do postele vždy v černých ponožkách, zatímco Debra na boso. (cariada)

Reklama

Reklama