Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Waw. Od 2019 to stouplo dokonce o 1%. Jen tak dal. Mam radost. 👍👌

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Fandům doporučuji brrip. Je to nádhera. A cz tit. jsou taky.;-) Jděte do toho!!!

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

A nejvetsi problem jest v tom, ze ho tvurci velmi nemoudre, ocislovali. Film s nazvem, Halloween:season of the witch by mel mnohem lepsi, startovni pozici. Tak jest. Ale kdyz mate po H II, HIII, cekate Misu, a ono... prd. Hehe.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

BoredSeal

Tak to máme stejné. Já nevím proč,ale když jsem to před těmi 25lety viděl po1.,tak jsem tam Michaela nějak nečekal,když jsem viděl 2. Tak ti,kdo ho tam čekali,mají holt smůlu a byly/jsou/budou dosti naivní. Jejich smůla. Já tento problém,bůbů,není tam Michael,opakuji,nikdy neměl. Nejdůl. asi je,že kdo má problém s tímto filmem,tak má problém sám se sebou. Ten film,ale za to už jaksi nemůže. 

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Tenhle film je to nejhorší pokračování filmu které jsem kdy viděl.Myslím že tenhle film byl natočen z jediného důvodu a to byli prachy

na příspěvěk reagoval PKD

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

kdo by chtěl něco po debilovy jako je Tommy Lee Wallace je to kokot na hovno film opravdu nijak jinak bych to řéct nemohl Tommy Lee Wallace je už prostě zkrachovalá existence jeho budoucnost míří nikam odpad musím dát aspon ty vrazdy byly good ale inak Magorian

BoredSeal

BoredSeal (hodnocení, recenze)

Já mám H3 rád víc s každou reprízou. Včera jsem ho shlédl znova díky BR vydání a pobavilo mě, že pozadí filmu jde vlastně interpretovat jako varovné protikorporační a protináboženské poselství. :-) Považte: Záporák přišel do městečka a postavil tam později velmi úspěšnou továrnu na hračky, ze které ale místní nemají moc velký užitek - nezaměstnává v ní místní, jen "cizince", co si "přivedl" sebou. Je to klasický ortodoxní věřící, jeho motivace je: pohanský svátek zcela změnil svůj vážný význam a stala se z něj komerční událost, kdy děti v kostýmech chodí loudit po lidech čokolády. Proto Cochran neváhá způsobit smrt milionů dětí (a potažmo jejich rodin) jako pomstu za zprznění jeho víry, ve stylu náboženských teroristů. :)

na příspěvěk reagoval PKD

 (hodnocení, recenze)

Tak tento halloween nema ic spolocne s prvymi dielmi, marne som teda cakal na Michaela, inak je film total o nicom, ani hole kozy ziadne :P. Odpad!!!

na příspěvěk reagoval JasonIX

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

oLí - :) No jo, chcelo by to do konfrontácie niekoho z druhej strany, nakoľko ja s tvojim názorom súhlasím :) (Ježiš, teraz ako som si spomenul o príspevok nižšie na ten Halloween: Resurrection aneb Myers v reality show, žalúdok sa mi prevracia, hehe)

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Kusko: tak tak - Halloween Ressurection má o 20% víc, což není málo a co tak z komentářu jde vyčíst - H3 dostává kritikou na prdeI kvůli tomu, že tu není Michael. Ale jako samostatnej film by určitě obstál o třídu líp. Naopak HR má Majkla ale jako film to je strašná pitchovina, kor když to měl na triku režisér dvojky. Chce to do diskuze dostat ještě někoho, takhle je to moc přímočarý ale jsem rád že nejsem podobného názoru sám :)

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

oLí - Mňa myersovky celkom sklamali (nemusím dva krát takýto druh slasheru, neustále omieľajúci sa ten istý príbeh každým dielom, atď...), a aj vďaka tomu som zmenu v podobe trojky privítal s radosťou. Áno, Myers je ikona Halloweenu, na tom sa už nič nezmení. Režisér Tommy Lee Wallace na to bohužiaľ doplatil. Žiarivá hviezda maskovaného zabijaka možno trocha oslepila istú skupinu skalných fanúšikov. Tommy Lee Wallaceovi “stačilo“ natočiť hocijakú kraviknu s Michaelom Myersom za pár doláčov a bolo by. Tak ako teraz by určite netrpel. Veď spomeňme na (podľa mňa) ultimátnu sračku Halloween: Resurrection. Tá tu má skoro dva krat toľko percent ako toto echt béčko. S percentami, ktoré si uviedol, by som sa zhruba triezvo stotožnil.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Kusko: Presne tak, souhlasim az na tu posledni vetu ;). Urcite nebyl spatnej napad uvest serii jinym smerem, ale MM je proste moc velkej boss na to, aby ho po dvou filmech pohrbili. Tenhle film je sam o sobe slusne koukatelnej, proste dobry horrorvy Bcko 80´s made in USA, smele by se dalo zaradit mezi ty co tu maji kolem 50-65%, hold to tu nekdo moc hroti :o)

na příspěvěk reagoval PKD

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

oLí - Z môjho pohľadu je jednoznačne najväčší “problém“ trojky fakt, že je to trojka a nadväzuje tak na predošle slashery s Michaelom, čoby hlavným hrdinom celého Halloweenu. Nemalá skupina fanúšikov to vníma asi ako prznenie značky. Pre mňa naopak najlepšia časť série.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

s tím hodnocením nevím no :o) viděl jsem to až dnes, ale fakt bych to pod 20%, co tu je, neviděl. V zajímavostech se píše, že po "smrti" Majkla v druhým díle měl bejt každej rok horror s nějakým Halloweenským tématem a nevím, co se tu podělalo - vzdyt to i sam Carpenter produkoval. Škoda, že to nerežíroval původně zmiňovaný Joe Dante. Ale i tak jsem byl dost překvapenej kvalitou třetího Halloweenu, 19% uričtě ne.

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnocení, recenze)

WTF? Tak nízke hodnotenie? U mňa jednoznačne jeden z najlepších komediálnych hororov. Na sviatok Halloweenu číslo 1. Plný počet bez váhania.

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Konečně jeden díl,kde chybí ten hňup Michaela Myers - Není nad mimozemšťany :-)

fannah

fannah (hodnocení, recenze)

Proč tohle jako natočili, proč se to menuje Halloween a proč je tam Executive Producer Moustapha Akkad? To se snad zbláznil, ne?

Reklama

Reklama