Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

woo-hoo-hoo 

všechny recenze uživatele

Kot-ko-dák! S touto spoločnosťou, s touto (pop)kultúrou nie je niečo v poriadku ale toto “Robotické kura” to neanalizuje ani nenapráva: robí si z toho srandu a vytláča mechanický pomaranč zla a imbecility až človeku kvapkajú slzy smiechu. Komixy, filmové postavy, celebrity- sem s nimi… Čiže tri krát hurá, je tu robotické kura až kým sa z toho človek tri krát nepočúra. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Některé díly, zejména dva Star Wars speciály, hraniční s genialitou parodie a jsou zároveň i výbornou poctou tomu, co parodují. Bohužel ale u některých jiných jsem se zasmála poskrovnu, možná i kvůli tomu, že mi chybí znalosti a přehled v tom, co zrovna parodují (popkultura, politika, atd. - všechno ale zejména z americké scény). Takže místy jde opravdu o nehoráznou srandu k popukání, originální nejen animací ale třeba i tím, že skeče trvají obvykle jen pár sekund, místy ale o velkou nudu, takže 70%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z nedostatku novejch dilu mejch oblibenejch serialu jsem zkusil tenhle. A prekvapilo me, proc ma takova kravina tak vysoky hodnoceni. Prvni serie je totiz naprosto mimo, fory jsou bud desne dlouhy a bohuzel nevtipny, nebo naopak naprosto priserne kratky, kdy staci, aby ste zrovna kejchli a prosvihnete dva fory. Navic to zpracovani je fakt priserny, jak kdybych ve skrini vyhrabal plastelinu a stary omlaceny panacky, nalepil na ne z papiru vystrizeny pusy a zanimoval je. Ale tak nak z nudy jsem dokoukal celou prvni serii, ke konci uz jsem si na animaci zvyknul, sice me to furt nijak zvlast nebavilo, ale aspon me to prestalo srat. Jenze pak jsem zacal s druhou serii a to je naprosto jiny kafe, dlouhy fory jsou dlouhy presne akorat a kratky jsou sice kratky, ale ne nejak ultimatne, takze vetsinou kazdej for ma nejakou fajn pointu a i kdyz mi toho samozrejme spousta unika, protoze to je desna hromada narazek na osobnosti, filmy, kulturu atd. a to hlavne americkou a clovek to proste vsechno nemuze znat, vetsinou jsem se aspon parkrat za kazdej dil zasmal. No a nejak me to zaclo bavit, takze ted uz mam v sobe tri serie, pricemz prvni mizerna a druha s treti zhruba na stejny urovni a hodne vtipny. ()

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se vážně nezastaví před ničím a pokud byste byli zapálení do stejného oboru, jako jsem já, nebo někteří moji uhrovatí následovníci, chápali byste to koňské řehtání, které se ze stran ozývá. Je to nápadité, je to humorné, je to cynické a zvrácené. Zkrátka takové, jaké to má být a jaké to mám rád. ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Zatím jen první série. Kdybych znal americkou scénu líp, tak bych se zasmál, bohužel se nevyznám ani v té české, tudíš mi většina skečů nepřijde vtipná a často ani nepochopím o co jde. Star wars speciály jsem ohodnotil zvlášť, tak je nepočítám do hodnocení tohohle seriálu, jinak bych hvězdu přidal. Třeba mě další série osloví víc a přidám jí sem stejně. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Hoci väčšina stop-motion animovaných figúrok je vyrobených z hliny, figúrky v tomto seriáli sú hybridy plastických končatín bábik a polystyrénových trupov alebo hračiek, ktoré sú kompletne vyrobené z plastu. Veľmi málo malých figúrok, ako sú lumíci v Animal Kingdom, je vyrobených z hliny. (ČSFD)
  • Uvažovalo sa o viac ako 60 názvoch pre tento seriál, vrátane "Junk in the Trunk", "ADD TV", "Gold Dust Gasoline", "Toyz in the Hood", "Vegetable Fun Fest", "S&M Presents", no všetky boli zamietnuté kvôli ochrannej známke, alebo iným právnym dôvodom. Z mnohých titulov tvorcovia schválili iba "Robot Chicken" - názov jedla miestnej čínskej reštaurácie. Niektoré zamietnuté názvy boli neskôr použité ako názvy epizód. (ČSFD)
  • Šialený vedec, ktorý nikdy neprehovoril, sa volá Fritz Huhnmörder. Huhnmörder v nemčine znamená "vrah kurčiat". (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama