Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

Beri 

všechny recenze uživatele

Bože ako úboho sa Seth Green snaží vykradnúť seriál Family Guy, až by si zaslúžil nakopať do rozkroku. Síce majú diely len okolo 10 minút, vďaka absenci humoru však máte pocit že omnoho viac. Na jeden poriadny vtip musíte čakať aj niekoľko epizód a keď príde, tak zistíte že ste ho už niekde počuli, navyše vtipnejšie podaný. ()

woo-hoo-hoo 

všechny recenze uživatele

Kot-ko-dák! S touto spoločnosťou, s touto (pop)kultúrou nie je niečo v poriadku ale toto “Robotické kura” to neanalizuje ani nenapráva: robí si z toho srandu a vytláča mechanický pomaranč zla a imbecility až človeku kvapkajú slzy smiechu. Komixy, filmové postavy, celebrity- sem s nimi… Čiže tri krát hurá, je tu robotické kura až kým sa z toho človek tri krát nepočúra. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Škoda tolik veletrapných scén. Ty pak utopí ty neuvěřitelně geniální skeče. Na spoustu z nich asi jen tak nezapomenu, ale jako celek Robot Chicken občas pokulhává a je to velká smůla. 10 minut brutálního výmazu mi bude časem asi chybět, ale bohužel rozloučení v podobě třetí řady se moc nepovedlo, třeba to čtvrtá napraví, Sethu Greenovi budu novou šanci dávat stále a stále. Nejlepší je stejně závěrečná znělka a tu chci slyšet ještě mnohokrát. Inu další série můj dojem moc nenapravily. Najít geniální skeče čím dál častěji připomíná pověstnou jehlu v senu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krátké a občas i delší příběhy ( parodie ) na úplně vše co se ve světě děje a obzvlášť na filmové dění. Je to někdy jak na houpačce pár vtípkům se zasmějete a pobaví, ale u záplavy dalších desítek frků ani úsměv. Ale je znát postupem času jemné zlepšování, přecházení v delší úseky a kvalita jde malinko vzhůru. / Viděné epizody z 1-4 série *82.dílů / Zatím nehodlám dál sledovat ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Záverečná hudba je kotkodákajúcou verziou The Gonk - hudba hraná v nákupnom stredisku vo filme Dawn of the Dead, ktorý bol tiež použitý v záverečných titulkoch. (ČSFD)
  • Hoci väčšina stop-motion animovaných figúrok je vyrobených z hliny, figúrky v tomto seriáli sú hybridy plastických končatín bábik a polystyrénových trupov alebo hračiek, ktoré sú kompletne vyrobené z plastu. Veľmi málo malých figúrok, ako sú lumíci v Animal Kingdom, je vyrobených z hliny. (ČSFD)
  • V úvodných titulkoch dostane kura kybernetické diely presne ako tie od Victora "Cyborga" Stona z "Teen Titans" od DC Comics. (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama