Reklama

Reklama

Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2017), 17 h 5 min (Minutáž: 41–44 min)

Kamera:

William Webb

Hudba:

Brian Kirk

Hrají:

Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama, Jennifer Esposito, Brian Dietzen, Emily Wickersham, Rocky Carroll, David McCallum, Duane Henry (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Po nečekaném odchodu klíčového parťáka se musí tým postavit zase na nohy a nabrat pár nových členů. A jedním z nich bude i bývalý agent britské rozvědky MI6. (Netflix)

Zajímavosti (36)

Námořní vyšetřovací služba - Běž dál (2017) (epizoda) (S14E13)

  • Scéna s Jimmym Palmerem (Brian Dietzen) a Donaldem Mallardem (David McCallum), jak mluví při vykopávání těla, je uvedena v flashbacku. Mallard říká: „Trénujete na soudního lékaře, ne na agenta NCIS v terénu. Nepochybuji o tom, že máte na to zemřít smrtí hrdiny, ale prozatím bych ocenil, kdybyste mohl zůstat naživu a pomohl mi prozkoumat mrtvé.“ Jedná se o scénu z epizody Tvář (2008). (Katka189)

Námořní vyšetřovací služba - Běž dál (2017) (epizoda) (S14E13)

  • Scéna s Abby Sciuto (Pauley Perrette) a Jimmym Palmerem (Brian Dietzen) v Abbyině laboratoři je součástí Jimmyho flashbacku. Abby říká: „Víš, co je o prázdninách nakažlivé? Optimismus je nakažlivý. Optimismus a radost. A radost a laskavost. Laskavost. Zdvořilost. A dobročinnost. Štědrost. A vděčnost. Nezištnost. A víra, Jimmy. Víra. Víra je nakažlivá.“ Život není dokonalý, ale někdy se věci vyvinou k lepšímu, když budete mít víru.“ Což jsme mohli vidět v epizodě Epidemie (2013). (Katka189)

Reklama

Reklama