Reklama

Reklama

Kyle XY

(seriál)
  • Slovensko Kyle XY
Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2009), 31 h 4 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau, Chris Olivero, Kirsten Zien, Jaimie Alexander, Leah Cairns, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné? (kery-)

(více)

Recenze (65)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Suby: 1. Hide Another Mistake - The 88 ,2. Nevermind the Phonecalls - Earlimart ,3. Surround - In-Flight Safety ,4. I'll Write the Song, You Sing For Me - Irving ,5. Wonderful Day - O.A.R. ,6. Bug Bear - Climber ,7. Honestly - Cary Brothers ,8. So Many Ways - Mates of State ,9. Middle of the Night - Sherwood ,10. Alibi - Mariana's Trench ,11. It's Only Life - Kate Voegele ,12. 3 A.M. - Sean Hayes ,13. Born On the Cusp - American Analog Set ,14. Will You Remember Me (Lori's Song) - April Matson , ()

DominikCZ 

všechny recenze uživatele

(1. série) Velmi příjemný, hezký, logický a inteligentní seriál, skvělý do volného času. Příběh se spiknutím v pozadí ale nastavuje **** jako horní hranici. (2. série) Druhá série se zkládá z velmi dobrých dílů jako v první sérii a vaření z vody v poměru cca 1:1. Jak to u seriálů ABC bývá, s dějovým koncem se nepočítá, seriál buď běží pořád, nebo se usekne, když není sledovanost. Tento usekli někde uprostřed děje, což je další důvod proč druhou sérii nesledovat. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Kombinácia mysteriózneho napätia s klasickým životom mladého teenagera (so stratou pamäti). Pár dielov po prvej sérii seriálu došiel dych a ďalej ma už jednoducho neľákalo pátrať po Kyleovej minulosti. __ Favorizované postavy: Stephen Trager, Declan McDonough, Amanda Bloom, Tom Foss (DOPOZERANÉ-15/43). ()

rador 

všechny recenze uživatele

Ľutujem že som sa o seriály dozvedel, až keď ho začala vysielať Markíza. (Ako sa to mohlo stať ??? ). No nevadí, po prvej časti mi bolo jasné že pozerať to na Markíze nemá zmysel, dabing otrasný, dabing strašný, dabing hrozný.. Behom pár dní som zhltol všetky série a musím povedať, že to je veľmi vydarené dielo. Je to síce sci-fi, ale oveľa reálnejšie ako napríklad Smallville - telekynéza, poprípade levitácia sú vo svete zriedkavé, ale nie nemožné. V každej časti sa vyskytuje osobitný príbeh Tragerovcov čím Kyle XY len potvrdzuje, že sa skutočne jedná o produkciu ABC Family. Len niektoré komentáre by som ohodnotil ako Odpad !!! ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl posuzovat čistě technickou stránku a stránku nápaditosti, Kyle XY asi by se hodnocení dosti lišilo od toho, které jsem nakonec dal. Jenže já mám trochu slabost přesně pro tenhle typ "growning up/tenage/..." seriálů, k tomu ještě sci-fi/mysteriózní nádech, a celé to není nějak přitažené za vlasy, hektické, moc "posh" ani povrchní a hlavně mě to pekelně chytlo. Zatím se mi blíží třetí sezóna, a stále dobré. Uvidíme kam až to Kyle XY dotáhne. ()

Galerie (668)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy jedou Kyle (Matt Dallas) a Declan (Chris Olivero) k zzyx, zastaví na asfaltové cestě. Poté, co Kyle vybíhá do lesa, je ale vidět lesní cesta, načež se opět objevuje asfalt. (klinkos)

Reklama

Reklama