Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

rollman1

Imho Muschietti má stejný potenciál vyrůst v "většího tvůrce", jako měl Wan. Přimout Flashe tedy pro něj byl logický krok. Bohužel, hoch (ne)mohl tušit, do jakého guláše vleze. Holt smůla. Ale komu z vás už se "obdobná" situace v životě nestala.

na příspěvěk reagoval PKD

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Uživatel rollman1 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

mimochodem Crew ohlásili tyto novinky: Iznougud 2
Superman (Loeb, Sale)
Arkham asylum (Legendy DC)
Marvels - Zázraky
Modrá Crew: 3x Universal war

 

takže nás čeká nejspíš ten nejlepší Superman

na příspěvěk reagoval rollman1

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

jhr

třeba natočí film Flash a pak natočí opět film Flash, dva stejné názvy to taky už u DCEU bylo přeci....no a zajímalo by mě s těmi dotáčkami a protahováním a nejspíš opět dotáčkami a ted možná uplnými změnami, na kolik se asi rozpočet Flashe konečně vyšplhá

na příspěvěk reagoval Shakers

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Jen aby mu to celé nezničilo kariéru. Připsat si dva propadáky, které ještě k tomu mnoho lidí bude nesnášet není moc fajn. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD

Muschietti by dle všeho měl režírovat i tu potenciální směr napravující "dvojku". Takže to aspoň nevypadá, že z něj WBD chtějí udělat obětního beránka.

na příspěvěk reagoval jhr

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

jhr

Co vznikne nebo nevznikne je nyní zásadní otázka. Protože situace kolem Millera zásadně míchá kartami a momentálně ani není jisté v jaké podobě do kin dorazí jednička. Natož dvojka. Ale pokud by dorazila v podobě blízké tomu co popisuje leak, tak dvojka už jen proto aby provedla "correct course". Tohle je prostě "Last Jedi"-situace v bledě modrém. Propo Affleck už dle všeho už snad má i smlouvu na dvojku podepsanou.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

To zní jako velká hovadina. Vsadím se, že to totálně propadne a současní Warneři (Discovery) budou dělat všechno proto, aby se na tento přešlap rychle zapomnělo. A pokračování rozhodně nevznikne. 

na příspěvěk reagoval PKD, Clark_Cent

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD

Imho, opravdu bych nemluvil o "Burtonversu", tenhle Keatonův Batman je prokazatelně jiný (nemluvě o tom, že pořád nevíme jestli je to Bruce nebo Thomas), takže "Flashpoint timeline" zní jako přesnější popis.
Co se Batgirl týče, myslím že tam se jen měla dokonat transformace toho co slyším od i od jinud a to, že Warneři chtěli jako novou Trinity ustanovit Wonder Woman s touhle Supergirl a Batgirl. Takže obrázek o jejich smýšlení si udělej sám.

na příspěvěk reagoval PKD

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Na jednu stranu máš naprostou pravdu, na druhou si dovedu představit, že WBD to tak zkusí uhrát, a pak se tvářit, že to "vždycky byl plán". Ostatně podobné situace se naprosto běžně dějí i v komiksech samotných. Zvlášť když jeden autor přebírá sérii od jiného.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Tak tomu absolutně nevím hlavu, patu ani prd. Jedno vím ale na 100% ten film, jak je s těmito oumysly prezentován, jest totálně k ho....jediné, co mi příjde jako docela slušná úleťárna, tak ta, že v ´´Burtonversu´´ neexistuje Superman, ale nějaká černovláska na kluka, která snad zde nebude opravdu prezentována jako Kara, páč ta v žádné mě známé realitě, takto neexistovala. A to mluvím jen o vizuálu. Co teprve vnitřek. A nevím, proč by měl někoho extra zajímati nějaký solo film hyperkorektní Batholky.:-/ To bude totiž taky určitě trhák století, jak tak tuším. 

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Jenže v MCu je to plánovaný, jak to chtěli tak to udělali...zde to je jinak, tady se musí skutečně uklidit bordel. O lusknutí Thanose a dopadech se v MCu mluví i v dalších filmech...mělo to nějaký vliv ale v DC to je prostě jen úklid po Warnerech

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Na druhou stranu, když se nad tím zamyslíš, tak "bordel" svým způsobem udělala i Infinity War. A Endgame to po ní uklízela. Bude silně záležet na finálním střihu a případně jestli ještě udělají další změny, aby podobnou zápletku uhájili.

Každopádně důležitý dopad v tomhle směru tedy bude mít i Batgirl. Protože záběry z placu prokazatelně dokazují, že se odehrává v "Flashpoint timeline". A jak už dřív bylo řečeno, je nyní nezpochybnitelné, že Warneři jí protlačili do produkce tak rychle jen proto aby měli alespoň jeden film ve "svém světě" realizovaný.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Na twitteru se objevil docela detailní popis děje filmu, o kterém důvěryhodné zákulisní zdroje potvrzují, že je "z velké části skutečně legitimní". Jelikož si nemyslím, že něco takového je vhodné sem postovat, tak zájemci si to buď musí na Twitteru najít sami, nebo mi kdyžtak napište PM a já se podělím. Každopádně sám jsem si to přečetl a pokud je věc opravdu je "z velké části skutečná", tak....
1) potvrzuje mnoho zvěstí co jsme o ději doposud slyšeli
2) Film prokazatelně navazuje na Snyder Cut a ne Kinoverzi Ligy.
3) Film skutečně bere výraznou inspiraci ve Flashpointu, jen přepisování reality je nahrazeno přepisováním skrze multiversum.
4) a především, na ději je dobře patrné co byl původní úmysl a jak byl později změněn.
Protože film, tak jak je v leaku popsán, jednoznačně zavádí multiverse a něco čemu v zákulisí říkají "Flashpoint timeline". Což je realita která vnikne Flashovými činy ve filmu, a není těžké si představit, že původně měla být vesmírem, který Warneři chtěli nadále rozvíjet bez ohlížení se zpět (v kostce řečeno, je to svět, kde Keaton je Batman a místo Supermana je Supergirl). Každopádně, potitulková scéna zakončí film cliffhangerem, který ukáže, že původní vesmír pořád existuje, a Affleckův Batman, napříč multiversem Barryho kontaktuje s další žádostí o pomoc.
Co dále pak ze zákulisí slyším, tenhle cliffhanger by pak měl být využit jako setup pro druhého Flashe, kde by se realita zase vracela do starých kolejí. Což zní jako pěkná prdel, protože se tím dostáváme do situace, kdy oba Flashovi filmy mají na DC defakto stejný efekt jako Last Jedi a Rise of Skywalker na Star Wars. 😅😂

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Ratemus, PKD, jhr

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama