Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné jako jednička. Výběr degenerátů sice nebyl takový, protože po lese se proháněli jen dva, ale o to prováděli uprchlým trestancům i raftařům roztodivnější kousky. Zejména očičko se mi líbilo. Pobavily i ne zrovna dokonalé triky. Známé tváře tentokrát zastupoval Tamer Hassan. Wrong Turn je jistota, na jejíž primitivnost a nechutnost se můžu spolehnout. A to se vyplatí. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s kripel slasherovou sériou "Pach krvi". Od pôvodného filmu som hodne očakával, ale prišlo sklamanie. Drúha časť tiež nestála za veľa. Keď som si pozrel takmer odpadovú štvorku, tak som bol rozhodnutý, že s touto sériou definitívne končím. Teraz som si však predsa len pustil diel s poradovým číslom tri. Už som dobre vedel do čoho idem. I keď je to plné nelogickostí, hlúpych dialógov a scénaristickej demencie dve slabé hviezdičky tomu predsa len dám. "Pach krvi 3" - krvavá konfrontácia väzňov na úteku s degenerovaným vraždiacim kanibalom Three Fingerom. ** ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)

Reklama

Reklama