Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál obsahuje mravní i jiná ponaučení, takže by se na něj neměl nikdo dívat. Kdyby tahle sračka nesloužila k vymývání mozků diváků a podstrkování jediné a správné definice toho, co je dobré a co ne, tak by si tahle hovadina možná jednu hvězdičku zasloužila. Za snahu. Takhle je u mě ještě o stupínek níž než české nekonečné seriály, které ovce svojí propagandou nemasírují takhle brutálním způsobem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na televizi nova je tento dramatický seriál naprosto nepřekonatelný. Nejedná se o další z odpadů jedné z nejkomerčnějších televizí snad na celé planetě - a neskutečně mi napínavý a zajímavý děj narušují každých deset minut běžící reklamy - ale je to překvapivě poutavé. Nedovoluji si tvrdit, že to sleduji pravidelně, protože už kvůli zmíněným důvodům mi přijde zvrhlé jim plnit nesmyslnými hodnotami jejich koláče sledovanosti ale ty díly, které jsem viděla mě odzbrojily a donutily přemýšlet nad hloubkou určitých životních dramat, které se dějí kolem nás ale ani je nevidíme nebo se dokonce můžou dít někomu blízkému. To je na tom to nejhorší a toto je cesta jak si to uvědomit. Natočit nenásilnou formou a s herci, kteří jsou opravdu věrohodní a pro každou z těch špatných rolí se prostě hodí něco co lidi zvedne ze židle. ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Prozatím průměr. Nápad není vůbec špatný, zpracování zajímavé... Je fajn, že se projektu zúčastnilo tolik slavných tváří, ale přece jen to má trošku rušívý efekt. Celou dobu sedíte a říkáte si: Hele, tahle je z Ordinace, tenhle taky... tahle zas hrála v tomhle seriálu... no, uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. :) ()

Galerie (250)

Zajímavosti (12)

  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)
  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama