Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nova v dřívější době uměla točit seriály, ke kterým jsem usedal dost rád (viz Gympl nebo Comeback) a Soukromé pasti mezi ně lze řadit taky už jen proto, že svým žánrovým zaměřením dost vybočovaly z repertoáru této jinak pochybné televizní stanice a několik epizod ve mně chvíli po zhlédnutí dokonce zůstalo rezonovat. Snad si budu muset ty nejlepší někdy připomenout. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

I. řada: ***. Tatínkova holčička: ***** (tam jsou výkony vážně hodné ocenění!). Něžný vetřelec, Fajn brigáda a Tři do páru: ****. Malý terorista: ** (jediný podprůměrný díl). Zbytek je průměr (***). Celkově tedy průměr, rozhodně ale příslib lepších časů na českých televizích. II. řada: *****. Útěk: *****. Nezabiješ, V síti a Manželství nebo život: ****. Tvůrci sice (téměř) ustoupili od netradičních témat, ale zapracovali na scenářích. Celkově spokojenost. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

První díl měl určitě hereckou kvalitu, ale zase spoustu nedostatků: to opravdu, když dvě osoby telefonují, musí být v podkresu "bublající" zvuk, aby nás o tom usvědčil? proč jsou auta na silnici slyšet víc než dialogy? Promluvy hlavní hrdinky do kamery? aj. 50%._____ Druhej díl opět trochu trpí tím co první. Po první výborné půlce přijde těsně za sebou několik WTF momentů, ze kterejch se skoro nevzpamatuju. A ty promluvy do kamery jsou opravdu hodně špatná scénáristická berlička. Za Langmajera a Novákovou 70%_____ Škoda, že je Norisová tak bídná herečka, jakmile má začít hrát emoce, tak odcházím zvracet. Třetí díl 70%._____ Čtvrtej díl nepřinesl nic moc novýho, jen standard SP, takže 50%._____ Pátej díl = herecký koncert Vášáryové, Bartošky a Cibulkové, hlavně Vášáryová nemusí nic říkat, stačí její pohled do kamery, zatím nejlepší díl - 80%_____ Sedmý díl: Etzler na mě vždycky působil jako úchyl, takže v týhle roli mi seděl. Tomuhle dílu se dá jen málo věcí vytknout, téma zneužívání dítěte rodičem se povedlo zpracovat velmi dobře a asi i velmi přesně. 80%._____ Po dlouhý době projekt některý z českejch televizí, kterej mě zaujal a kterje budu sledovat pravidelně. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Adam Bernau

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen Něžného vetřelce (vtipný název: diverzní organismus v břiše) a stačilo. Dvě a půl hvězdičky. Příručková modeláž dilematické situace, na přebalu uvedená slovy "mateřství je krásné, ale svoboda taky". Jakže? Volí snad hrdinka, jak strávit dovolenou? Nehledě k tomu, že jsem neobjevil, v čem má být ta svoboda. Ve "vysněné práci" spočívající v obětování všeho v zájmu prodeje nějakého lhostejného zboží? Samotná modeláž není špatná: solidně napsaná hlavní postava, T. Vilhelmovou skvěle a charakterně zahraná. Také je dobré si uvědomit, že nesledujeme jakoukoli ženu v této situaci, ale právě jen ženu, pro niž je to dilema. Překvapivě působivý závěr - opět díky Vilhelmové. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno