Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

Reklama

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvární plátky jsou nejžádanějším zbožím na stánkách. Top Star Magazín tento potenciál vůbec nevyužívá. Chybí mi krysy, donašeči, lidi v poli, ti kteří donesou na svého kamaráda, zradí 20 leté přátelství, vzbudí v kamarádovi touhu vraždit - bez nich to dnes nejde nikde! Bulvár musí lhát, šokovat, pomlouvat, dělat bordel, slovně někoho napadnout, aby se rozhořelo velké soudní řízení. Bulvár prostě musí upoutat jakýmikoli prostředky na sebe pozornost. V tom Top Star propadá. Nikde jinde než v reklamě na Primě jsem o tom neslyšel. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama