-
-
Natáčení jednoho dílu probíhá v reálném čase a všechno se musí stihnout za jeden den. Začíná se kolem deváté ráno a končí kolem desáté večer. Kompletní materiál připravený k odvysílání se připravuje šest dní. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie]
(Duoscop)
-
-
Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů.
(TheSlezy)
-
-
Za deset let se v pořadu nikdy nevařila rajská nebo koprovka. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie]
(Duoscop)
Anrie
Abych vysvětlila ty dvě hvězdičky. Jednu dávám kvůli pohledu na to jídlo a tu druhou za jeden dobrý recept na buchtu, který jsem stihla obkoukat a měl doma úspěch. Jinak je to klasická reality, v níž pokud není alespoň jedno podivuhodné individum, ztrácí sledovanost. Každý týden to stejné. A pokud se tam náhodou objeví někdo, kdo vaření opravdu rozumí, stejně nevyhraje, jelikož ostatní soutěžící jej budou brát za taktika a neznámé chutě nejsou nikdy vítané. A prosím dost se šmejděníčkem!(1.7.2012)
Genero
Tak dnešní gurmánské orgie bych hodnotil vcelku pozitivně, paní Eržika byla pozorná hostitelka. Bohužel Blitky mořského vlka s arašídovou pomazánkou jsem nemohl okusit, protože mám na luštěniny od útlého dětství alergii. Naopak Sobolí prdel nadívaná ondatřími čuráčky v bešamelové omáčce byla krmě par excellence. Rovněž zábava se zapalováním větrů se mi zdála milá a vkusná a báječně jsem se při ní po celodenním popojíždění hovnocucem odreagoval. Takže podtrženo sečteno, paní Eržika ode mě dostane za dnešní večer zcela zaslouženě pět bodů.(12.1.2012)
prome
odpad!Hodnocení se vztahuje ke dvěma dílům. Ti lidi, co se v těch dílech vyskytli, by si víceméně zasloužili facku. Tolik blbých keců za takovou chvíli jsem už nějakou dobu neslyšel. A ty jejich tzv. "hodnocení". Škoda slov. Doufám, že už nikdy nebudu tomuto odpadu vystaven. Před tím jsem měl ještě nějakou náladu, ale toto mi ji srazilo na bod mrazu.(1.4.2011)
salahadin
odpad!Ačkoli nejsem zásadně pravidelný divák, několik okamžiků této buranské stupidity mi neuniklo, takže jsem se uvolil celému světu sdělit svůj názor na tento výkal psa baskervillského. Za prvé, já si vážím jídla a to prosím i neodborně uvařeného, tudíž bych si nedovolil křivit xicht nad talířem. To, jak hodnotí někteří trapní ledvinokamenní paskřivci, se přesně trefilo do vkusu dnešní hnusné rozežrané a jídlem plýtvající doby/světadílu. Pakliže v dnešní době existují místa, kde skutečně lidé nemají co jíst, u nás se ohrnuje nos. A já trpím averzí ku všem, kteří mají hubu plnou "Mě to nechutná!, Ta rýže je převařená, sejra málo uleželej, chleba nedopečenej", atd. Že si prolezou barák skrz naskrz jako červotoči proužkovaní záchodovou mísu nevyjímaje, to je taky gól. Vyvolení hadr. A k tomu komentář Bouškové a Vydry a je vymalováno, páchnoucí konzumní průjem teče, jen to mlaská...Ovšem za díl s Kazmou pět hvězd!(7.10.2011)
paascha
odpad!Neuvěřitelné peklo, které je tu a tam korunováno nějakým mimořádným zjevem z řad nejstrašnějších kreatur. Nejvíc mě na tom, krom neuvěřitelného množství variací na hovězí polévku a kuře s broskví, baví povinná zábava, kterou musí hostitel zabavit hosty. Nejlepší byl asi amatérský režisér, který s hovady točil film na handycam a tvářil se u toho jako Pišta z Hrací hory:-)) Odpad dávám za neskutečně odporný výkon Vydry s Bouškovou, které nemám rád a tady je nesnáším. Hýk wow(30.6.2011)