Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tento dnešní týden z Ústecka - to mi byl ale další výkvět.... Rom, co má potřebu kritizovat, ale já jsem to nějak trošku zvládl, tak mi dejte tu výhru a čtyři výrostci s falešnými úsměvy "my dobří kuchaři.... samý vývar a panenka, ale my kuchaři! Hrůza, nechápu 46%

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Dneska mi v mailu přišlo oznámení o konání konkurzu do Prostřena v našem kraji. Rád žeru vybrané speciality ze sójový vomáčky a ajdamu a ještě radši nechávám cizí lidi očuchávat mi záchodovou štětku nebo ponožky v šuplíkách. Bojím se ale, že bych nebyl dost zajímavý pro kameru. Nejsem totiž ani teplouš, ani alkoholik a už dávno netrpím permanentní erekcí. Tak se nepřihlásím a vy mě v té televizi uvidíte zase jenom v krimi zprávách.

na příspěvěk reagoval Ainy

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Štáby v tomto druhu pořadů manipulují s účinkujícími? Fakt? Odhalili to už? Ty vole, to bych nečekal. Nikdy bych to nečekal. Hrozná žumpa a hnůj. A takový podraz na diváky. Hlavně na ty inteligentní, co vůbec netušili, že se něco takového děje. No fuj. Ještě jednou fuj.

Uživatel Slartibarkfast smazal svůj příspěvek.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

to bylo geniální, a hlavně bylo skvělé vidět zákulisí pořadu kolik těch lidí je tam od štábu a hlavně se krásně ukázalo jak štáb manipuluje s lidmi viz podání gumových rukavic, aby ještě víc nasrali soutěžící. ted si uvědomte kolikrát už takhle štáb záměrně štval soutěžící proti sobě, opravdu ubohé, jsem zvědavý jestli to pořad přežije.

na příspěvěk reagoval Slartibarkfast, Slartibarkfast

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Tenhle pořad jsem viděl někdy před lety a teď vidím, že jsem vůbec nepochopil o co tam jde. Uznávám, že dát dohromady buzeranta, hysterku ochmelku a psychopata, všechny v různém stupni postižení mentální retardací, je skutečně maso. A ještě větší maso je nechat je soupeřit o to, kdo je větší gurmán přes podravku, magi kostky a vošouchy z prášku. Zvyšuji hodnocení v souladu se světovými trendy, protože už i amíci pochopili, že pokud je pořad o buznách, je to vždycky na oskara.

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Demagožka a zlá žena Ainy nabaluje nadržené mladíky i zde, no fuj.

Bagetku by si jistě dal Stallone!

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

YumiOkami

jak si tam Veronika nasypala tu sůl a pak ochutnávala, tak bylo na ni vidět, že se musela držet zuby nehty, aby nevyprskla smíchy :-) Bylo vidět, že se jak Veronika Arichteva, Martina Pártlová, tak i Nikola Štíbrová musely hodně držet :-))

na příspěvěk reagoval YumiOkami

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Na začiatku to bolo aspon trochu o varení, dnes už je to len o tom aby boli súťažiaci čo najväčší exoti

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Tak toto je naprostý hnus.Boužel to naprosto vystihuje,že v Čechách je neskutečné množství buranů ,protože to nemůže nikdo jiný sledovat,natož se přímo zůčastnit.Nic horšího,než neskutečně trapné,ubohé a totálně stupidní komentáře v podání Vydry s Bouškovou,jsem nikdy neslyšel.Opravdu,když slyšim ty jejich průpovídky,mám tendenci rozkopat TVl.Opravdu normální člověk se na to přeci nemůže vydržet dívat.Neuvěřitelné !!!! 

GrungeChild

GrungeChild (hodnocení, recenze)

Co máte pořád s tou baketou? :D Nevíte, ve kterém díle to bylo? Chci se taky zasmát :D

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ještě nikdy jsem se nedívala na Prostřeno tak ráda jako dnes, Prostřeno z Austrálie je skvělé, ti lidé se tam k sobě chovají tak mile a prostředí je tam tak krásné, já tam asi snad v budoucnu fakt pojedu, je to také reklama na aerolinky, ale tentokrát to není takové vtíravé jako jindy, nevím čím to je, moc se mi Austrálie líbí i když jsou tam prý někdy dost velká vedra a dost jedovatých hadů.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Mamka opět nezklamala a zapla tv, kde běželo Prostřeno, ale tentokrát do toho nemluvili Vydra s Bouškovou, ale seriózní hlas pána a do toho skupina celebrit tv Primy (tentokrát i s Vydrou a Bouškovou). Neboli VIP Prostřeno. Bylo to jiné a líbí se mi to i když nic extra to také nebude, aspoň nakouknu do domáctností lidí, které znám z obrazovky.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

yinloveyang: když tak ale sleduju další a další díly... začínám si uvědomovat, že to je spíš nějaká show: Hledáme nejtupějšího transexuála... :-(

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Segrestor: Já vím, ale nemůžu si pomoct, pro mě bude lepší se tomu pořadu obloukem vyhnout.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

yinloveyang: to si nesmíš tak brát. 1) LIDL (i když je to firma jak z nosu) to sponzoruje, proč by tedy soutěžící chodili někam jinam nakupovat suroviny na vaření. 2) Muži mají šanci, spousta dílů to dokazuje. Šmudlinky splácaly nějaké blafy a chlapci se předvedli, to je skoro stejná písnička každého cyklu. Skoro bych se nebál říct, že je spíš víc vítězů mužů, než žen. 3) Když kritizovali Ivanu tak určitě proto, že to prostě schéma pořadu vyjadřuje, soutěžící se prostě musejí vyjádřovat k druhým. To je součást hry a taky určitě proto, že to je logické. Když se baba přihláší do soutěže, jehož součástí je subjektivní hodnocení kuchyně druhých a polovinu potravin odmítá pozřít, to je hodno kritiky a ne že ne.
Pochop, že je to spíš reality show, než nějaká smysluplná soutěž. Emoce, hádky, pláč a smích to je to, co chtějí ze soutěžících vyždímat, nikoliv nějaké napínavé kulinářské soutěžení. No uznej samo yinloveyang, bez těch hádek a všeho by to byla už opravdu skutečná nuda, ne? :-) ale jak jsem řekl v úvodu: to si zkrátka nesmíš tak brát :-)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Hrozně nespravedlivý pořad, protože soutěžící hodnotí často zaujatě a chlapy mezi ženami nemají šanci, protože je ženské převálcují. A je to reklama na Lídl, to teda jo :) 
A to jak tajně za zády pomlouvají jiné soutěžící, no je mi na zvracení. A teď jak kritizovali tu Ivanu, že něco nejí, copak člověk musí jíst všechno i když mu to nechutná, tak z toho jasně vyplývá, že tento pořad fakt stojí vy víte za co. Jedna hvězda je za celkem slušnou úvodní znělku a pár vydání tohoto pořadu, když to začínalo, tehdy se mi to ještě líbílo, ale za tu dobu se mi to už tak znechutilo, že si říkám, že to sledovat už nebudu ani kdyby v tv nic nebylo.

umrlec

umrlec (hodnocení, recenze)

Úplně nejlepší je, jak shodou okolností jdou nakupovat zrovna do Lidlu "sponzora pořadu" a ukazují jakou si kupují čerstvou zeleninu a ty plné regály zboží! Ze soutěžících se snaží udělat herce, což se jim úzkostně nedaří: "Dobrý den, jsem tu správně u ...?" Ne ty krávo, ten televizní štáb u dveří je tu jen tak.

moniczka

moniczka (hodnocení, recenze)

Přijde mi stupidní když "soutěžící" hodnotí a prolézají byty/domy ostatních.. nemluvě o většině dementních názorů.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Tyhle TV Pořady se tak špatně hodnotijou a podle mě ani dobře ohodnotit nejdou když to nemá scénář a děj vyplívá podle skutečné situace určitejch lidí. Jedině snad nápad de hodnotit a já dávám 3*

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama