Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak You're Next po nemastné-neslané The Purge vyloženě potěšil. Musím uznat, že tohle je jeden z nejlepších slasherů, které jsem za poslední dobu viděl. Umocňuje ho nakřížení s home invasion, které se ale ve výsledku ukáže jako ne až tak znepokojivé (ve srovnání například s komorními The Strangers), za to má ale skvělý drive a perfektní krvavé lázně, při nichž krev valí vodotryskem jako z páčidlem otevřenýho čela. Herecké osazenstvo není nic moc, ale na to sere pes, bavil jsem se opravdu skvěle. Hudební podklad mně místy přišel kapku rozhádaný, protože se ve filmu střídá jakýsi oldschool sound s moderními zvuky, ale atmosférický účel plní obě složky v pohodě, takže celkově jo, překvápko na světě. 90% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, konečně jsem po delší době narazil na sympatickou vyvražďovačku. Není nejnovější, jenže jak to má jeden všechno stíhat, že? Při zpětném ohlednutí je příběh prostinký a v různých podobách již zfilmovaný, ale mě bavilo napětí. Atmosférický film, kde vše do sebe zapadá - kamera, hudba, ruchy i vcelku dobré herecké výkony. Masakr je patřičně šťavnatý a škála vražedných nástrojů pestrá - kuše, nože, sekery, šroubováky, hřebíky....a nejlepší je asi mixer! Divák si užije šplouchavé podřezávání, probodávání, utloukání...po trikové stránce pěkně provedené. Jednu výtku bych ale měl. Prostě NEVĚŘÍM, že jedna dívčina (byť má za sebou cokoliv) si poradí s bandou zabijáků! ...to opravdu ne, ale jinak slušná podívaná (úvodní útok šípy je asi nejlepší). ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, kde velká hromada anonymních postav v rozhodujícím momentu hystericky řve a dělá vše pro to, aby zemřeli oni i jejich milovaní (první pokus o útěk, chození k oknu, odvádění těch citlivějších do jiných pokojů, aby se z toho vyspali apod.). Velké překvapení bude pozornějším jasné cca po 20 minutách. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovací invazivní exploiter, kde je terčem jedna povedená rodinka a který měl na to dopadnout velmi dobře, ale zklamal. Konkrétně jsem měl problém s řadou detailů spojených s chováním postav (když už se to tváří realisticky), absencí emocí (vám snad sešlo na osudech většiny postav?), bohužel i nevyužitým hororovým potenciálem vrahů v maskách a slabou atmosférou. Naopak vyplatí se to vidět kvůli pár slušným krveprolitím, badass hlavní hrdince a nakonec zajímavému překvápku. Takže rozhodně nelituji, že jsem YOU'RE NEXT viděl, nenudil jsem se, ale jednou bohatě stačí a nijak to nerezonuje. Vím, že někteří by krutě nesouhlasili, ale já stejně říkám "je to měkký". ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama