Reklama

Reklama

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (458)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jsme dovršily třetího dílu této trilogie a musím říct že je jen o malinko lepší než první díl. Druhý díl je asi nejlepší. Tohle nebylo špatný ale film trpí tím že není ani malinko strašidelný. Veškeré scény které by mohly zapůsobit jsou v traileru a zbytek není moc o co stát je to takový horor kterých se natočí za rok desítky a zapomene se na ně. Překvapivě mě hlavní herečka celkem překvapila a byla příjemná. Největší problém vidím v tom že film si hraje na něco co není. Stejné zklamání jako Annabele. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak zprvu musím říct, že mám sérii Insidious nesmírně rád, proto mu některé vady na kráse vždy rád odpustím, ale Leigh Whannell se coby nástupce Wana s trojkou popasoval dobře. V něčem byl možná i lepší než Wan, ale je to strašně těžký posuzovat. Člověk tu potká staré známé a zjistí, jak si někteří vlastně našli k sobě cestu, což je samozřejmě velký plus. Jinak ve srovnání s předchozími díly musím říci, že je trojka asi nejslabší a to hlavně v gradaci, nebo v nějakém pořádném zvratu, který je tady slabší. To určitě hodně uživatelů odsoudí, protože očekávali něco extázového jako u předchozích dílů, ale já byl rozhodně spokojený i s tímhle zakončením. Může se přirovnat třeba k Annabelle. Jednička je pro mě srdcovka, dvojka má neskutečný, propletený děj a tady by si právě závěr zasloužil něco víc, ale pod čtyři hvězdičky rozhodně nepůjdu, protože i tady mi šla chvílema husí kůže. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to pustila v noci v obavách, že zase čtvrt roku budu muset spát při svíčkách, protože mi k usínání zase začne samovolně hrát dětské piánko (real story). To jsem ale netušila, že nastala doba, kdy i áčkovému hororu poslouží k vrcholnému vybudování napětí týpek zmatlanej bahnem. Pochopila bych, že to může být horor pro ženu v domácnosti, jíž sebou takto zapatlaný manžel flákne o bílé sófa, ve mně jako vyznavačce Spartan Race a podobných závodů to však žádné děsuplné emoce nevybudilo. Jedinej klad, kterej tenhle film má, je Lin Shaye v hlavní roli, alespoň ta mě bavila, protože co si budem povídat, při každém jejím vážném pohledu jsem si vybavila jak porcuje kuřata V 2001 Maniacs: Field of Screams, což mi minimálně vyvolalo úsměv na tváři. Takže úplně bez emocí sledování tohohle nepovedenýho cestování mezi dvěma realitami (a ještě bez hasičské sirény) nebylo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozčarování pokračuje. Třetí díl Insidious opět nepřekročil stín povedené jedničky a nabízí jen sterilní variantu téhož. Lekačky jsem ani nezaznamenal, zloun je spíš k politování a jen ta stará čarodějnice v černém má zase svůj děsuplný půvab, bohužel se jí dočkáme jen ve dvou krátkých scénách. Velmi vratká trojka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Whannell natočil film pro dementní puberťáky, kterých bylo plné kino a pevně věřím, že si to ty vypatlaný krávy nad náma a ty nagelovaný buzny co měli chování larvy hned vedle mocinky moc užili, já bohužel (bohudík?) dávám přednost inteligentním a děsivým hororům, který maj atmosféru a scénář, ze kterého se vám nechce co repliku buď zvracet, nebo se ironicky smát.První dva díly miluju a trojka není nic jiného, než 100x vyluhovaný čaj s minimem invence a děsivě mizernou režijní prací, hlavně co se vedení herců týče.Když jsem furt místo strašení musel poslouchat nějaký slinty smutný babičky a o lásce a pořád tam někdo někoho utěšoval, že mu zemřela maminka, nebo manželka, měl jsem pocit, že sleduju další díl Dynastie.Ani nedokážu popsat, jak mě třetí díl zklamal a jak moc jsem se na něj tešil.Jediný pozitivum bylo pár vtipných momentů, tři infarktový lekačky, bába v černým a hlavní slizoun vypadal taky celkem dobře.Jenže jako celek to vůbec nedrží a když tam běhá ta bába jako Arnold v Komandu a Van Dammovejma kopačkama likviduje démony, šel jsem normálně dokolen a smíchem padal na prdel.Nejlepší část mojí návštevy kina byla, když sem se šel vychcat a vedle v sále dávali Jurský Svět a zkouknul jsem si u otevřených dveří jednu príma bitku.Tak potom tady asi bude něco špatně, že Whannelli???Těžkej propadák.40%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (13)

  • Vo filme si zahral malú rolu aj režisér prvej a druhej časti James Wan. Hral jedného z prísediacich pri prijímačkách na divadelnú školu. (Kadas97)
  • Trailer k filmu bol vydaný v marci 2015 a obsahoval pieseň „Afraid of Nothing“ od Sharon Van Etten. Filmári použili pieseň bez získania patričných práv a boli nútení jej zaplatiť za nedovolené použitie jej hudby. (martin5504)

Související novinky

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

21.11.2013

Byla jasné, že letošní pokračování jednoho z nejděsivějších hororů posledních let nebude ukončením série. První Insidious s rozpočtem pouhého 1,5 milionu utržilo pěkných 97 milionů dolarů, dvojka už… (více)

Reklama

Reklama