Reklama

Reklama

UnREAL

(seriál)
  • Austrálie UnREAL
Trailer
USA, (2015–2018), 26 h 33 min (Minutáž: 40–45 min)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Amy Hill, Brennan Elliott, Genevieve Buechner, Freddie Stroma, Johanna Braddy (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Děj seriálu Un-Real se točí kolem příprav a realizace randící reality show. A o mladé produkční, která je schopná ledacos poupravit tak, aby to bylo pro diváka co nejatraktivnější. 
Za projektem stanice Lifetime stojí Marti Noxon, režisérka a scénáristka seriálů Buffy, přemožitelka upírů (1997) a Angel (1999). (geklon)

Recenze uživatele stitch7 k tomuto seriálu (5)

UnREAL (2015) 

Tak já napíšu větu, díky které jsem se s tímhle seriálem seznámil. "V téhle době přeplněné Stranger Things vám o UnREAL nikdo neřekne." Je to pravda a je to škoda. Tohle je dost možná můj nový nejoblíbenější seriál. Promiň, Dextere! ()

Season 3 (2018) (S03) 

Ač mě to mrzí, třetí ráda UnReal je zatím nejslabší. Quinn je pořád taková, jaká má bejt. Jay dostal zajímavou zápletku, která asi ale vyšumí do prázdna. Skoro se neřešily ratingy, najednou vůbec nevadilo, že v záběrech běží hudba. Že je nápadník tentokrát žena moc pocítit nebylo, čekal jsem mnohem víc. Zejména na konci byla některá rozhodnutí hrozně instantní. "Máš nějaké přátele?" stačilo, aby Rachel začala řešit svoji samotu. Produkce Jeremyho na konci byla neskutečně hloupá a odmítám uvěřit, že by něco takového v reálu fungovalo - což mě u tohohle seriálu doteď nenapadlo. To vypovídá docela dost. Cesta k hlavní myšlence finále - Rachel nikoho nemá - byla strašně zkratkovitá. Jo, a způsob, jakým se seriál zbavil dosavadní psycholožky :)) jedna zmínka. Luxus. Pořád to ale mělo svoje momenty, takže to na ty čtyři hvězdy je.. Promo na čtvrtou řadu vypadalo slušně, tak uvidíme. ()

Gestalt (2018) (S03E05) 

UnReal, jak ho mám rád ♥ ()

Wild Card (2018) (S04E03) 

Strašně, strašně moc to spěchá. Tohle byl děj v pohodě na dvě epizody. ()

No Limit (2018) (S04E05) 

Reálně přivedli zpátky Faith kvůli něčemu takhle žalostnýmu? Těšil jsem se, co s ní vymyslí, a pak "Hmm tys ji vyhnala." Aha? AHA? To se fakt vyplatilo? A ten porod? Jak přesně měl zachránit epizodu? To je tak špatně napsaný, až se mi nechce věřit, že to dělají pořád ty stejní lidi. Je mi smutno. ()

Reklama

Reklama