Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Recenze uživatele Zjewik k tomuto seriálu (7)

The Defenders (2017) 

Na tenhle seriál jsem se hodně těšil. Opravdu hodně. Poctivě jsem nakoukával všechny předchozí seriály aby mi nic neuniklo a musím říct, že skoro celou dobu sledování jsem byl nadmíru spokojený. Líbilo se mi jak seriál uzavřel příběhové linky z druhé série Daredevila (která mi přišla opravdu retardovaně zakončená) a z Iron Fista (seriál sice nic moc, ale zápletka nebyla špatná). Narozdíl od většiny zde, jsem byl odvařený i z prvních dvou epizod a když přišel prostředek, nemohl jsem přestat ve sledování (jo, celý seriál jsem zfoukl za den a půl). Předposlední epizody sice oproti začátku drobátko pokulhávaly, ale stále jsem si byl jistý, že můžu seriál hodnotit plným počtem. Ovšem po poslední epizodě přišlo pouze velké zklamání. Ten konec je fakt příšernej, nic nedává smysl (a to už je co říct) a epilog je postavený na hlavu. Škoda no. Defendeři měli našlápnuto opravdu vysoko, ale na poslední chvíli spadli do hlubin zapomnění. ()

The H Word (2017) (E01) 

Na tohle jsem se těšil dlouho. Sice jsem si musel odtrpět Luka a částečně i zbytek, ale zatím ničeho nelituju. S dílem nemám žádný problém, naopak ho musím hodnotit velmi kladně. Za mě perfektní úvod, nahlídli jsme ke všem hlavním postavám (sakra, já toho Luka s Claire fakt nemám rád...) a opravdu mě potěšil i výskyt těch vedlejších. ()

Mean Right Hook (2017) (E02) 

Vše do sebe začíná zapadat. Líbilo se mi to, začínají se objasňovat otevřené konce z Luka, Daredevila a Iron Fista. Navíc se všechny postavy začínají potkávat celkem nenásilnou cestou. Trochu jsem se bál abych nebyl zklamanej ale ne, nejsem. Zatím se mi směr jakým se Defendeři ubírají líbí, tak snad si to časem nezkazí. ()

Worst Behavior (2017) (E03) 

Tak tohle mě asi bude bavit :D. Opravdu se mi líbí, že všechny 4 hlavní postavy se setkají celkem nenásilně, zatímco každý z nich pracuje na svém případu, který souvisí s jejich vlastními seriály. Palec nahoru tvůrcům. A ten konec? Pecka, poslední část dílu mi neuvěřitelně zvedl náladu tak, že jsem si hned musel pustit další pokračování. ()

Royal Dragon (2017) (E04) 

Tempo trochu vychladlo, ale pořád šlo o dobrý díl. Super jak každý díl Defenderů končí nějakou akcí, že si člověk musí hned pustit další díl. Takhle závislej jsem byl naposled při Hře o trůny :D. A poklona kameramanovi. ()

Take Shelter (2017) (E05) 

Vypadá to, že všichni vyložili karty na stůl. Úvod je parádní, konečně jsme se dočkali pořádné akce, a celková atmosféra, která nás dílem provází taky. A tak, jak jsem si právě oblíbil Daredevila, to se mi nestalo ani během jeho prvních dvou sérií. ()

The Defenders (2017) (E08) 

Opravdu jsem ještě před finální epizodou věřil že můžu celý seriál hodnotit plným počtem, bohužel přišlo veliké zklamání. Prostě WTF, vždyť ten konec nedává vůbec žádný smysl! ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama