Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 9

Recenze (1 091)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

A to jsem si už myslel že se mě nikdy žádná Marvelovka nebude líbit. Holt James Gunn natočil svůj nejlepší kousek a celé si to sedlo přesně tak jak mělo, alespoň tedy v mých očích druhý díl zafungoval. Nerozumím tomu, že jednička tohle kouzlo nemá, přitom oba filmy jsou si hodně podobné koniny. Je pravdou že zatímco jednička lítala z planety na planetu a styl připomínal Star Wars. Dvojka má mnohem sevřenější příběh. Chlapec konečně pozná svého tátu a z něj se vyklube darebák. Tvůrci šikovně obsadili Kurta Russella a na třetí díl se musím těšit, protože to vypadá že Stallonova úloha nabyde na významu. Rozloučení s Yondou nemohlo snad být ani důstojnější. 75% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Momenty to má vpravdě geniální (při neřízeném jednání Baby Groota nebo při shánění lepící pásky v bitevní vřavě jsem řval smíchy) a vztahy mezi kladnými hrdiny jsou velmi dobře a systematicky rozvíjeny v rámci této epizody i napříč celkovým příběhem, ale to dějové schéma ..... To je bída třená s Draxovými výkaly proslulými jejich velikostí, kde sice vše probíhá tak nějak srozumitelně a logicky, ale zároveň absolutně schází moment překvapení či více vtipných situací, které by nevycházely jen z neustálého hašteření svérázných postav a roztomilého buranství Draxe, který je tentokráte jasným highlightem filmu. A už to je zkrátka zklamání, když jde o pokračování megahitu, který si dokázal z plochých schémat svých marveláckých fellas udělat před pár lety velkou a scénáristicky sevřenou legraci. Tady možná zbyla halda nadhledu a snaha o neustálé džouky, ale celé nastínění i průběh záporáckých obštrukcí smrdí nudou a nevynalézavostí a divák jen tupě odpočítává jeden standardní komiksový zvrat za druhým. Těšit se na další kick ass dobrodružství téhle partičky ale určitě nepřestanu, pořád vidím hodně velký potenciál, ať už s Rockym nebo bez něj.. 70% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Je to jako vykuchat jádro Červeného trpaslíka, natáhnout jej na dvě hodiny, hodit do kouzelné krabičky, kde makají trikoví otroci a pak si nechat vygenerovat „film“. První půlka je ještě vcelku snesitelná, především Rocketovi se daří to, co v prvním díle nedovedl nikdo, tedy sázet osobité momenty a úderné hlášky, ale v momentě, kdy se definuje záporák, mi blesklo hlavou: „A je to v hajzlu!“, protože pak už jenom poctivě odškrtáváte všechny propriety standardního marveláckého menu. Dezert se nekoná, překvapení jakbysmet. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Super jizda jako prvni dil. Tady neni moc co resit, jeden z nejzabavnejsich komiksovejch filmu. Skvely triky, super hudba, pribeh jeste v ramci moznosti uchazejici a super sympaticky postavy. Neustale nejaka akce, do toho spousta hlasek a dve hodiny utecou jako nic, klidne by mohl bejt film i delsi. Jediny negativum je, ze tim, ze tu je v tradici pokracovani vseho vic, at uz to je vic postav, vic vedlejsich pribehu nebo proste cokoliv, co vas napadne, nic nedostane poradne prostor, takze vsechno tu je jen tak nakously a urcite by se dala spousta veci jeste vic rozvinout. Ale neni to nic, co by cloveka v ty zaplave akce a hlasek nejak vic trapilo. Jasnejch 5*. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se na tenhle film těšila do kina to si nedokážete představit. Mluvila jsem o tom se všema kámoškama nebo lidma ve frontě v hypermarketu či chodila zcela zdravá k doktorovi jen abych o tom mohla tlachat s důchodcema v čekárně. Mezi nima jsem měla největší úspěch ty jsou vděčný za každý téma a když už napůlmrtvá stařenka zjistila že existuje mluvící mýval s raketometem údivem jí z toho vypadla zubní náhrada. Jenže pak film konečně šel do kin a já se na něj nedostala z blíže nejmenovaných důvodů. Luxusně mě to nasralo, pohrdala jsem špatnou verzí a s brekem čekala na nějakou hezkou kvalitu kterou by znalkyně mojí třídy dokázala ocenit. Dočkala jsem se včera a s nadšeným řevem hodila film na USB, šoupla ho do TV, udělala se...teda udělala si popcorn, opřela se o Alíka a zcela se ponořila do svého oblíbenýho světa. A že to byla opět brutální jízda o tom už netřeba pochybovat. Takže jsem prskala popcorn z huby při záchvatech smíchu při debatě o hovně (doslova) či u medvídka mývala a jiných chujovinách. Z nových postav si mě získala ta šukézní retardka co se nádherně hodí k Batíkovi a která mi velmi připomíná mě na trávě. Jelikož jsem na trávě pořád, tak jsem vlastně neustále stejně šílená kráva jako ona s tím, že jsem z toho nadšená. Není nad zelenou realitu, ale chci ty šnečí tykadla. Akce je vymazlená a libovější víc než pička mojí 12ti letý sestřenky. Teda...kamarádky. 21ti letý...I když film má dvě a čtvrt hodiny stejně utek šíleně rychle a já chtěla víc a víc jako při dobrý jebačce. Na konci jsem si teatrálně pořvala plná chvilkového citu (jako po dobrý jebačce) a už teď se těším na další díl ve kterém bych měla mít vedlejší roli ve scéně, kdy budu šnečici lízat ulitu. Jupíííí ()

Galerie (181)

Zajímavosti (87)

  • Nápis na Star-Lordově (Chris Pratt) triku může na první dojem budit vliv asijské kultury. Jedná se ale o znaky, jaké byly používány na Kylnu (věznice v prvním díle). Jejich dešifrováním získáme nápis „GEARS SHIFT“ (řadící páka). (Charpy)
  • Jeden z plagátov k filmu paroduje obal tretieho albumu "Rocket to Russia" od americkej punkovej kapely The Ramones. (chesterko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. dubna 2017 v Tokiu. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama