Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze (79)

soviczka 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Kriminálka Anděl byla mnohem lepší kulisa pro nedělní lakování nehtů. U ní jsem zvedala oči, protože se opravdu něco dělo, tady je zvedám, abych se ujistila, že jsem si televizi omylem nepřepnula na Rosamunde Pilcher :-/ Vyšetřování vražd je pro tvůrce jen nutné zlo vedle rozpitvávaného soukromí jednotlivých postav. Díky názvům epizod navíc už od začátku víte (nebo minimálně tušíte), kdo je vrah. Nuda, šeď, nuda a Bartoška to sám nezachrání. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

No tak nevím,čtu tady tu kritiku a přitom, zrovna osobní trable a starosti vyšetřovatelů jen ukazují, že nejsou bohové,ale lidé jako ostatní. Je přece známá pravda, že právě policisté a kriminalisté nemají prakticky žádný soukromý život, co by za něco stál. Spíš mi tady vadí, že to vypadá, jako by měli padla v 17 hod a nazdar zítra :) V zajímavostech je uváděno, že si M.Plánková musela kvůli roli obarvit vlasy na zrzavo, nicméně tvrdím, že v některých dílech má dost trapně nepadnoucí paruku ()

Reklama

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: To, jakým způsobem se tvůrcům podařilo z celkem kvalitního obsazení hned v prvním dílu nevytřískat maximum, je pozoruhodné. Konkrétně mluvím o nevyužitém potenciálu ve formě obsazení např. Karla Dobrého, který díky dementnímu scénáři a dialogům, působil jako svoje vlastní karikatura. Zabít výše zmíněným i pověstné charisma Jiřího Bartošky je další důkaz, že si z nás tvůrci možná dělají legraci. Apropos - pokud nás i následující večery bude čekat podobná úroveň jednotlivých dílů, navrhuji tvůrcům vyhodit z názvu seriálu jedno písmeno a začít točit jiný žánr. 2. série: odkoukána ze setrvačnosti, velmi špatné... ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Kotek, který si tu hraje na ranaře, si to dává docela na pohodu a zostra. Ku*vy, chlast a chlebíčky, to je jeho. A kdyby ho ke konci nepodřízli, mohl na tom být ještě líp. Ale Barťák, to je tragédie všech tragédií. Pokud má člověk nakoukaných stovky dílů různých kriminálek, tak v podstatě zná všechno to, co řekne, ještě dřív, než to řekne. Ostatní herci celkem v pohodě, ale pro příště je určitě co zlepšovat. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal ****, ale vzhledem ke zdejší popravě, přivřu oči a nadhodnotím na plný počet. Tušil jsem, že zdejší intelektuální (cha chááá) partička Mordpartu sejme. Opět jsem se nemýlil. Ano, Případy 1. oddělení jsou lepší, to se nepřu, ale jinak je Mordparta hodně dobrá. Bavila mě hodně a i přes některé pochyby o reálnosti jsem se na ní vždy těšil a škoda, že už skončila. Kotek a Batěk byli hodně dobří. Bartoška, Plánková a další taktéž. Mělo to spád i atmosféru. I když nepopírám jistou nevyrovnanost jednotlivých dílů a několik pochybností, tak tomu dám maximum, protože zdejší sejmutí je nesmyslné, zaujaté a hrubě neobjektivní. To však je zde již tradicí a špatným zvykem, že? Srovnávat to s různými ordinacemi, rodinnými pouty a pojišťovnami je úplně mimo mísu. Lidi, proberte se... ()

Galerie (436)

Zajímavosti (8)

  • Epizoda se natáčela v budově bývalé dětské ozdravovny v Jetřichovicích na Děčínsku. (skudiblik)
  • Radačinského zatýkají v Motelu Jetel v Králově Dvoře (u exitu 22 z D5). (a-ja)
  • Epizoda se natáčela v klášteře Chotěšov. (a-ja)

Reklama

Reklama