Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (56)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— If you can unite, you can face any threat. If you won't protect one another, who will? — Titans jsou obrovské překvapení. Z původních příběhů o týmu teenagerů DC udělalo dospělý, temný, místy i brutální a hororový příběh s atmosférou Snyderových DCEU filmů. To vše je zasazeno do širokého světa DC Comics – seriál je plný odkazů na Batmana, jeho historii, a další hrdiny a padouchy. Titans proto nepůsobí povrchně a uměle jako jiné komiksové seriály, ale dává divákovi pocit, že svět žije i mimo příběh hlavních hrdinů. Herecké obsazení je výborné, akční scény rychlé a drsné, kostýmy vypadají parádně, realismus a komiksovost jsou správně promíchané. Tohle se skutečně povedlo! Jako velký fanoušek Batmana musím ocenit, že seriál skvěle pracuje s batmanovským mýtem i jeho psyché, a vztahy mezi Brucem a jeho adoptivními syny. A to hlavně na začátku třetí série, v níž se děj přesunuje do Gothamu, a jenž svou kvalitou plně vynahrazuje slabší druhou sérii (především velmi slabé finále), kterou nad vodou držel hlavně Deathstroke a dobrá akce. Dvě klíčové události z Batmanovy historie jsou zpracované naprosto parádně a skvělý scénář do známého příběhu vnáší nové nečekané a napínavé momenty a záhady. Vážně doufám, že se někdy v budoucnu dočkáme pořádné seriálové adaptace Batmanova komiksového kánonu. Třetí série Titans je skvělá od začátku do konce (jenom to finále opět nic moc), tak snad se podaří kvalitu udržet i v těch dalších. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma zatiaľ moc neupútal. Prvú sériu som dopozeral len tak tak, a hoci nabudila na druhú, zatiaľ nič moc. Chce to byť temné ako sa na DC patrí, a aj sa mu to sem tam darí, ale pôsobí to zároveň moc detsky, efekty sú hrozné, príbeh nuda. Asi fakt iba pre skutočných DC fanúšikov. Druhú asi ešte dopozerám, ale pokračovať asi nebudem. Sú aj lepšie seriály. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nejlepší, co nabízí DC seriály, je to dospělé, inteligentní, akční, příjemné, místy celkem drsné, krásě se tam naráží na další věci DC a další postavy (Wonder girl, Alfred, Batman, Jason Todd) a rozhodně to utíká. Za Doom Patrol jsem také rád....snad jen poslední díl, bych vytkl, protože to byl pěkný flusanec do kschtu, hlavě samotný závěr serie...každopádně jak řikám, nejlepší DC seriál a moc příjemné překvapení ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Robin pro mě byl vždycky to přiteplalé nutné zlo, které se drželo Batmanova pláště, takže k Titans jsem byl trochu skeptický. O to víc měl ale tenhle teenagerský mix akce, fantasy a hororu dostal. Čekal jsem spíš něco na způsob marveláckého barevného blbnutí, ale tohle je temná jízda s brutální akcí, která klade velký důraz na charakteristiku postav, v čemž si nezadá s Daredevilem a spol.. Samozřejmě v některých dílech to občas zaskřípe, ale že vyjde všechno na první dobrou, to snad ani nikdo nečekal. Problém jsem neměl ani s herci, ale pokud si něco budu pamatovat, tak je to Nuclear family. Nechápu, že je nikdo nepoužil dřív. 80% a věřím, že po druhé řadě půjdu s hodnocením ještě výše. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, kdy jsem sotva udržela oči od sebe, jsem byla mega zklamaná. Nicméně jsem vytrvala a dokoukala celou řadu. Až na pár momentů, kdy o něco šlo, je to děsně natažené a ufňukané. To, že se tam řežou hlava nehlava, ještě neznamená, že jde o temný seriál, spíše hloupý, překombinovaný a hlavně nelogický. Za mne velké zklamání, dvě pozemské hvězďulě za pěknou mimozemšťanku. ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • Taneček, který předvádí Bruce Wayne (Iain Glen) na pódiu, je odkazem na stejný tanec, který v roli Batmana předvedl Adam West v roce 1966 v seriálu Batman. (NiWi)
  • Natáčení první série započalo 15. listopadu a filmování probíhalo v Kanadě (Toronto). (fiLLthe3DD)
  • Seriál vznikl jako jeden z prvních projektů pro novou streamovací službu DC Universe, která začala své služby poskytovat od roku 2018. Mezinárodně Titans distribuoval Netflix. (JORDY)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama