Reklama

Reklama

Poslední království

(seriál)
  • Velká Británie The Last Kingdom
Trailer 2
Velká Británie, (2015–2022), 42 h 33 min (Minutáž: 51–59 min)

Předloha:

Bernard Cornwell (kniha)

Hrají:

Alexander Dreymon, David Dawson, Ian Hart, Millie Brady, Eliza Butterworth, Harry McEntire, Mark Rowley, Emily Cox, Arnas Fedaravicius, Adrian Bouchet (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(46)

Alfréd Veliký brání své království před seveřany. Uhtred, který se narodil jako Sas, ale vychovali ho Vikingové, se snaží nabýt svého právoplatného dědictví. (Netflix)

Recenze uživatele kolda1990 k tomuto seriálu (2)

Poslední království (2015) 

Naprosto perfektní seriál z doby Vikingů. Ano, snaží se určitě těžit z velké popularity Vikings a podle mě se jim to velice daří. Postava Uthreda je skvělá, zajímavá a charismatická. Jemu prostě nejde nefandit. Ostatní postavy, které stojí za zmínku je nespočet, ať už otec Beocca nebo král Alfréd, kterého uznáváte ale zároveň mu vlastně nefandíte. Výborný scénář, herecké výkony a hlavně bitvy, které jsou natočené s dávkou brutality a tím pádem působí velmi autenticky. Obzvlášť 3.řada, která mě "donutila" ke komentáři stála za to. Tam nebylo hluché místo. Ať si kdo chce, co chce říká, Vikingové tady mají slušné dvojče. ()

Série 5 (2022) (S05) 

Je mi líto, že je konec, ale na druhou stranu mám radost:) Tohle je prostě topovka, lepší než poslední 2 řady Vikingů. Uthred je naprosto dokonalá postava, stejně jako byl Ragnar. Nechci tady spoilerovat ale myslím, že jsme se všichni dočkali toho co jsme si přáli. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama