Reklama

Reklama

Pátek třináctého 2

  • USA Friday the 13th Part 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Worhees - o kterém si všichni mysleli, že se utopil v Crystal Lake - se vrací s obrovským arsenálem zbraní a mstí se neznámým lidem, kteří táboří u jezera. A začíná hrůzostrašná podívaná! Pět let po masakru rozpoutaném v nově otevřeném prokletém táboře Křišťálové jezero šílenou Pamelou Voorhees, nesmyslně mstící nešťastné utonutí svého syna Jasona, je zprovozněn sousední tábor. Jenže Jason nezemřel a nezemřela ani žízeň jeho matky po pomstě na nové generaci táborových vedoucích a každém, kdo se motá kolem. Začíná další bouřlivá noc u Křišťálového jezera a s ní další hrůzná jatka. Pokračování úspěšného kempařského slasheru Seana S. Cunninghama debutujícího Steva Minera. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne tak propracovaný jako jednička, ale podle mě zábavnější a to hlavně kvůli Jasonovi, kterej naplno využil hojnej počet táborníků a vraždí je tam všim co má zrovna po ruce, přičemž nejoblíbenější má samozřejmě mačetu, ale nepohrdne ani sekerou nebo nějakým kopím, navíc to celý podporuje dobrá hudba a osvědčený lekačky. Super slasher ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Malinko menej blbé ako jednotka, zato nudnejšie, bez atmosféry a herci sú možno ešte drevenejší. Jasona celý film neni vidieť, takže je to v podstate to isté, ako keď vraždila jeho matka. Samotné vraždy sú asi na rovnakej úrovni ako v jednotke a celkovo je to skrz naskrz priemerné. Za zmienku stojí asi len super scéna s krysou. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Konečně se objevuje můj vzor. Trvá to,než se ukáže a ještě s pytlem na hlavě a chová se jako malé dítě,ale co se dá dělat,je to dement z lesa. A to více je tenhle díl zajímavější,zvláště,když třeba nijak neznáte Jasona,ale myslím,kdo by ho na csfd neznal je to veliké překvapení. Tak trochu jako první díl,ale máme tu Jasona.Konečně! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na scéně se poprvé objevuje nejslavnější filmový brankář a zabiják všech dob Jason. Druhý díl Pátku třináctého (mimochodem ve filmu nebyla ani zmínka o tom, že by se film odehrával v tento den) zachycuje Jasona v době, kdy ještě nezačal chytat za Detroit Red Wings a kultovní brankářskou masku proto nahrazoval již méně kultovním pytlem od brambor s jednou dírou pro oko. Povedená, svižná, nenudící vyvražďovačka, u které mi ale krev v žilách netuhla tolik jako u prvního dílu. Asi je to proto, že jsem si film ze strachu, že se zase budu bát pustil radši ve dne :-))) ()

Galerie (141)

Zajímavosti (38)

  • Domácí tržby byly necelých 22 miliónů amerických dolarů, přičemž rozpočet filmu byl 1,25 milionů dolarů. (Stocki)

Reklama

Reklama