Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool dialogy a monology, kde za každou větou, kterou někdo řekne, ať je sebedebilnější (extrémní přetvářka v extra suchý humor a kamenné tváře, aby koukající spotřební divák měl pocit, že se dívá na chytrý seriál a napumpoval tak své ego a stal se závislým - skutečně sranda), následuje smích po zvednuté ceduli aplaus. Ne, já tohle nedoporučuji, to je určitě lepší Dva a půl chlapa. I když v každém díle se najde lepší chvilka a nějaký ten povedený fór - jeden. Proto ty silné dvě hvězdy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

určitě nejvtipnější sitcom co u nás běžel. neskutečná rodina každý unikát ,moc dobře je že děti jsou tam spíš jako kulisa než náká hlavní postava co se o kolo nich vše motá. Představitel Franka je už po smrti,tak že je seriál u konce bez něj by to už nebylo ono. Musím pochválit skvělý dabing. Postava Roberta ten je bezchybný, který je věčně odstrkovaný či nerudný děda Frank a nebo Debra , která musí neustále poslouchat narážky do všeho se pletoucí tchýně Mari na svojí domácnost a hlavně vaření. Tahle šílená rodina nemá chybu a vždy to dokážou dovéct k dokonalosti, každý díl, u některých doslova brečím smíchy. ()

Reklama

ivamka 

všechny recenze uživatele

Každý díl je o nějakém tématu, které člověk zažívá dnes a denně , ale jsou tam prostě chvíle, ve kterých je trapné ticho a vy můžete čekat, že postavy začnou jednat. Nejvíce se mi líbil díl, ve kterém psal Raymond na nečisto nekrolog pro svého otce a co z toho vzniklo by fakt vymyslel jen sám život. ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Monica Horan, která hraje Amy, je manželkou Phillipa Rosenthala, spolutvůrce pořadu. (Tom Riddle)
  • Natáčení finále seriálu bylo dvakrát odloženo, když onemocněla nejdřív Patricia Heaton, a poté i Doris Roberts. (Tom Riddle)
  • V pilotním díle se Michael a Geoffrey jmenovali Matthew a Gregory, stejně jako skutečná dvojčata Raye Romana. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama