Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (259)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Malinko zbytečný seriál s nejméně zajímavými postavami a s cringe narážkami na MCU.😄 Je to takový meh s, na poměry seriálů, se slušným rozpočtem, ale pořád je na tom vidět, že kinofilmová distribuce je někde jinde. Toť ve zkratce. Překvapilo mě, jak je první polovina seriálu taková pozvolná, mnohem více se věnuje ústředním postavám (starý známý Zemo tu má skutečně zvláštní dějový oblouk), přesně tak na což není ve filmech úplně čas. V druhé polovině se to ale rozjede a naopak se zrychluje veškeré dění, dochází ke zkratkovitosti a finále vyloženě rozráží dveře spíše než do druhé řady k dalším filmům ve čtvrté fázi. Snad to ten Loki v červnu vyzdvihne malinko více ať nemusím ještě více litovat ukončení seriálů Marvel Television (Daredevil)...70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Akce není všechno. Za prachbídný příběh přepsaný z bioteroristické hrozby na neCovid pobíhání na po Praze (v té čističce jsem byl kdysi se školou na exkurzi) jsem ještě ochoten přivřít oko, ale za diletantskou režii už ne. Často jsem nechápal propojení scén, to kde se kdo nachází a proč dělají to co dělají. Mackie se že sympatického Falcona transformuje v nesympatického mravokárce a bohužel ho tvůrci mění příliš rychle a někde mezi dvěma posledními díly. Mnohem zajímavější je tak zrod US Agenta. Buckyho přeměna v klaďáka se točí okolo jednoho dědy a notesu přeškrtaných jmen. Z výborného Zema z filmu je zase komiksová karikatura. Lepší scenáristy, lepší režiséry. Kluci na akční scény, herci a trikaři to sami nezvládnou. P.S: GRC je hodně blbá zkratka. ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál byl kat mých uší. Horší dialogy a hlavně monology jsem dlouho neslyšel. Falcon fňuká, že není hoden Kapitánova štítu, Winter Soldier fňuká, že si nemůže najít holku. Oba fňukají, že vláda USA vytvořila nového Kapitána Ameriku. Jejich investigace probíhá ve stylu Pat a Mat - bez jakékoliv koordinace, či promyšleného systému. Pokud by se takhle chovali jakýkoliv agenti s povolením zabíjet, po pár dnech by přišli o funkci. A když už si člověk myslí, že nemůže být hůře, přijde na řadu ta zatracená propaganda. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, určite lepšie ako WandaVision. No nakoniec mi tento seriál aj tak príde zbytočný a rovnako ako v prípade vyššie spomenutého seriálu, si myslím, že to bolo úplne zbytočné, aby s tohto príbehu, bol tak dlhý seriál. Samotný príbeh nebol zlý, aj Falcon a Bucky to utiahli v pohode aj bez Capa (aj keď to úplne nie je ono), no seriál ma niečo vyše 5tích hodín (čo sú dokopy dva diely kapitána) a to je dosť veľa na takýto pomalý príbeh s nevýraznými záporakmi. Poteší pekne prepojenie na filmy, návrat známych vedľajších postav, akcia tiež ujde, hudba, či efekty sú tiež fajn, ale určite by bolo lepšie, ak by to malo iba 2 hodiny a hlavne lepších zloduchov, ktorí v MCU nikdy neboli bohviečo, no zrazu sú čoraz slabší a nudnejší. 70% - 3* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sklamanie a nuda. Ak ste od seriálu podobne naivne ako ja očakávali štýl buddy movies (Smrtonosná zbraň, Tango a Cash, Posledný skaut) či aspoň rozvernosť napr. Strážcov Galaxie, zrejme budete ohromne sklamaní. FaWS síce nepochybne pracujú aj s motívom nesúrodého parťáckeho tandemu, avšak iba okrajovo. Sam a Bucky spolu majú trochu napätý vzťah, občas jeden prehodí hlášku na účet toho druhého, o nejakej závratnej chémii sa ale hovoriť nedá, lebo o ňu tvorcovia ani neusilovali. Celé ich dobrodružstvo sa totiž nesie v dosť vážnom duchu. Riešia sa tu pomerne zložité (a rozhodne neveselé) témy a tak na nejaké srandy nie je počas necelých šiestich hodín skoro vôbec čas. Osobne ma to hrozne mrzí. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (108)

  • Natáčení seriálu provázely velké problémy. Většina se sice natáčela v americké Atlantě. Ovšem na začátku roku 2020 bylo nejprve zrušeno natáčení v Portoriku, které zasáhla zemětřesení o síle 6,4. Následně se v březnu 2020 mělo natáčeno v Praze, ale i zde se natáčení zrušilo kvůli rostoucí epidemii koronaviru. (hansel97)
  • Když Karli (Erin Kellyman) hraje s dětmi fotbal, má na sobě modrou mikinu. Ale poté, co je zavolána nahoru, tak má na sobě zelený pruhovaný svetr. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama