Reklama

Reklama

Spider-Man: Bez domova

  • USA Spider-Man: No Way Home (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (1 002)

Hild 

všechny recenze uživatele

Blockbuster, jaký bych chtěla v kině vídat pravidelně. Dokonalý film? Rozhodně ne. Fanservis? Jo, možná, ale já patřím mezi ty, co si nemyslí, že fanservis je sprosté slovo, nebo že to vždycky znamená něco špatného. Já si užila každičkou minutu tohoto filmu, jde o vskutku epické, emocionální a osudové zakončení Hollandovské "první" trilogie, které navíc skládá poctu i všem předchozím filmům o Spider-Manovi. Jediný důvod, proč nedávám plné hodnocení je ten, že ústřední milostná linka na mě nepůsobila tak, jak asi film zamýšlel, ale i tak se bezesporu pro mě jedná o nejlepší Marvel od Endgame. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kterou nezpůsobí dilema, ale mladá dilina svým zbytečným rozhodnutím. Vznikl z toho zbytečný film, kde otevřené multiversum poskytuje sice spoustu možností, ale je to jen dění pro dění. Nic zásadního se nestalo a i kdyby, všechno jde obrátit či zvrátit, protože zrcadel nebo paralelních světů je neomezeně. Při poslední scéně je trilogie nejen uzavřena, ale vlastně prohlášena za zbytečnou a zapomenutou. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vodu slanou nebo sladkou?"„?"„No, když jste ta chobotnice...tak sladkou." Jednoznačně pro mne doposud nejlepší filmové dobrodružství pavoučího muže (Paralelní světy nepočítám, anžto jsou animované). Také je ovšem nejdospěláčtější. Není pro děti (což nebyly tak úplně ani předchozí dva) a Parker je už více dospělý než dospívající. Ale mám pocit, že z dospělých ho ocení jen ti, co ujíždějí na zábavných a fantastických příbězích, případně rovnou comicsech, jelikož tohle je čistě comicsový film. Spidey žvaní a vtipkuje tak, jako to dělá v comicsech, i když po většinu času mu až tak do smíchu není. A když se finále přenese na Sochu svobody, z níž odpadne štít CA, protože Avengers jsou zde vnímáni jen jako nějaká kapela, tak jde o všechno, nejen o zničení další kulturní památky. Osobně jsem si užil jak návrat předchozích představitelů Spidermana, tak i padouchů. Největší radost mi udělali Defoe s Molinou. Pokud ale byl někdo nespokojen s předchozími filmy, návštěvu kina mu nedoporučuji. Vyvaruje se zklamání a nářků, že ho tenhle třeskutě zábavný film nudil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pocitově zřejmě nejslabší díl z nejnovější trilogie. První polovinu jsem byl solidně naštvaný, uvědomil jsem si že na nás bude v nejbližší době uplatňovat Hollywood nový trik. Nově se mu říká Multivesmír. Když v sérii nebo frančíze nebudeš vědět kudy kam, zkrátka si pomůžeš jinou dimenzí. Zrecykluješ známé postavy a na závěr necháš ideálně ještě hlavního hrdinu, aby vymazal všem paměť a je vyřešeno. Takhle se vlastně bude moct v příštích dílech jet zase pěkně od znova. A to jako vážně? Spider-Man: No Way Home je na povrchu pěkný, ale v minulých dílech jsme měli sympaticky budované postavy, příjemný, trošku středoškolský příběh, kamarádství, první lásky. Tady nic takového bohužel není. Holland se zachoval vlastně jako trošku nezodpovědné hovádko. Nejvíce se mě líbil Garfield, který složil ve své roli pořádný reparát. Člověk si holt nesmí moc připouštět, jak jej Hollywood zase jednou opil rohlíkem. 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když fandíte filmům dost dlouho, začnou se vám po čase takovým zvláštním způsobem odměňovat. Začnou vám fandit zpátky, ať s nimi vydržíte. Začnete je milovat, a ony začnou zbožňovat vás, jako jejich unikátního diváka. Začnou vám jít na ruku, protože ví, že by bez vás neexistovaly. Udělají z vás nadšence, geeka, fanatika, požírače trailerů a hltače drbů ze světa hereckých celebrit. V tomhle univerzu se filmy a diváci potřebují, a Marvel to ví, a hází po nás jeden fan service za druhým. Díky za to. Díky, pokud jste stejní blázni jako já, protože i vy jste tuhle comicsovou cestu umožnili. Dýchá skrze nás všechny. [CinemaCity Zličín] ()

Galerie (77)

Zajímavosti (159)

  • Když přichází Peter (Tom Holland) k Sanct Sanctorum, můžeme si všimnout tagu Romita na poštovní schránce. John Romita Sr. byl kreslířem komiksů se Spider-Manem a dostal se do Komiksové síně slávy v roce 2002. (Kubaaa97)
  • Na dodávce F.E.A.S.T.u si můžeme všimnout nápisu: „Forest Hills Moving Co.“ Jedná se o odkaz na sousedství, v němž Peter v komiksech žije. (Kubaaa97)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama