Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Vzpomínám si, jak jsem byl jednou nemocný a koukal jsem do televizního programu, na co se budu dívat. Ha, zpozorněl jsem, protože jsem si přečetl, že ve dvanáct pude na čt Sám doma. Jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že vlastně neumím číst a žádný Sám doma se nekoná. No, úplná demence to nebyla, ale moc dlouho se to sledovat taky nedalo... ()

Krysap odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsem výjimečně přes den doma, pokaždý se mi nechtěně podaří přepnout na tento skvost.. Mám pocit, že tenhle pořad snižuje IQ v průměru o 1 bod za jeden viděný díl, takže radši hned přepínám - přece jenom jsem od přírody moc nepobrala, tak bych o to málo nerada přišla.. Moje kamarádky se bojí, že se z nich na mateřský stanou pipky, a proto jim radím - nekoukej se na Sama doma a nelez na bejbynet. Pak se to dá ustát. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Sama doma jsem velmi často...ale nic z toho co se řeší v tomto pořadu neřeším ani náhodou. Spíš než si jakkoliv prohlížet svoji skříň z které mám akorát tak depresi, protože je v ní neskutečný bordel tak si lehnu do postele s čajem a knihou nebo časopisem....Pokaždé když si zapnu tento pořad tak na něj nevěřícně civím a ne nadarmo mám pocit, že ta menšina žen co má děcka a VŠEM se to snaží vecpat se bohužel čímdál tím více zvětšuje a frustruje všechny ostatní svými de*ilními kecy o NIČEM a zastávám názor, že žena co má dítě a zbytečně na něj žvatle tak degeneruje její mozek a pak to jde hezky vidět i v projevu s normálními lidmi, kteří se dokáží i bavit o něčem jiném než o nějákém děcku...Dostal mě díl kde probíraly ty ženské lidské výkaly..paradoxní a trefné. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je vážně pakárna pořad, kdykoliv ho zcela náhodně vidím, tak se vždy pomalu ale zaručeně osypu, opravdu jsem na něj alergickej, jak na jeho lemplácky znějící znělku, tak i třeba na jeho moderátorky (čtyři odpočaté, věčně usmívající se ženské, nebo snad někdy i dokonce víc, vyprávějící si své názory, jakoby to nešlo jen ve dvou)..Škoda vyhozených peněz..Zajímalo by mě kdo se nato může dívat, asi jen ženské které nemají zrovna co dělat, znuděné paničky-které přitom relaxují možná i cvičí nebo zrovna volají svému milenci, důchodci a nejspíš i lidé v různých státních ústavech..Uznávám je to pořad především pro ženy ale pro jaké a která nato má čas, nedovedu si představit že třeba vařím a přitom sleduji tento pořad..Zajímala by mě i věková kategorie, případně jeho sledovanost...Tak zas někdy příště "tamtam, tadamtam, tamtadam, tydytymtam tamtydadá". grrr:-)!!! ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to sice typ pořadu, který na filmovou databázi nepatří, ale také, že kdo zahlédne kousek a udělá hned soud, nehraje fér. Mívám někdy tv jako "rádio",na pozadí a tak i dost např. z takových pořadů pak znám a není to pořad, který zaslouží taková hodnocení, zřejmě těch, kteří nemají páru. Naopak, poradna třeba pediatra, dietologa, ale i recepty a další, proč ne? A ono i klobouk dolů před celým týmem, živé vysílání, to je řehole. A zde opravdu dobře odváděná, zajímavá témata, poučná. Nejsem mamča na mateřské, ale ono to zdaleka není jen pro ně, je to většinou docela pestrá koláž témat a příspěvků, které nejsou nudné a ještě třeba poučné. Domnívám se, že to je dokonce jeden z nejlepších pořadů tohoto typu na obrazovkách našich televizí. Zejména pak vedle kupu skutečných odpadků, jaké zavedlo pro své kamarádíčky zejména nové vedení ČT. Pokud zde někdo dá "odpad", co by pak dal takovému sajrajtu, jako Boj o koláč ??? Kde by snad koncesionáři měli žalovat ČT, jak nehorázně projebává vybrané prostředky. Mnozí tu třeba i pohádky hodnotí jako odpad, že oni na ně nejsou ..., pak by je hodnotit neměli. Musím s ena to umět podívat i tím pohledem onoho malého diváka, jinak to je i dost nefér a zde to platí také. Tak, vy z vás, komu to nesedí, neumí tam spatřit tu práci týmu, která takový magazín obnáší, to, že opravdu spousta je fajn i informačně užitečného, tak mějte tu soudnoust a nehodnoťte to, jinak je to unfér. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama