Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel Mia... smazal svůj příspěvek.

Uživatel gonza smazal svůj příspěvek.

VDude

VDude (hodnocení, recenze)

Urážka odpadu. Tolik mramorového patosu bez jediné špetky humoru. Napadá mě tolik jízlivých otázek všem obhájcům téhle sračky, že až škoda slov. Kardinální zní: Fakt se nedá žehlit u něčeho jiného?

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Viděn konec dnešního finále, nic se nezměnilo, vše umělé, všichni ronili slzičky, děcka si určitě mysleli "Tak co, kdy se konečně řekne stop?", mrňata nevnímala a určitě za deset let budou celý nešťastný nadávat: "Mami, jak si mě mohla nechat v tomto hrát.  Stydím se!!!" Je mi jich fakt líto! No prostě tolik děcek, to se v žádném normálním seriálu zas tak nevidí. :)))) Už jsem si asi moc zvykla na příděl amerických, britských, no prostě zahraničních seriálů. A Klára Jandová!?! Co jsem to na ni v Rodinných poutech viděla, proboha!!! Co jsem to vůbec v minulosti viděla na těchto seriálech!!! Tuctová baba, já bych teda nechtěla zkysnout v této umělině. A Etzler to stejný. Chlape, styď se. Chápu, že prachy jsou důležitý, ale zaprodat se tomuhle. To radši budu herec v obyčejném divadle a k tomu budu mít ještě jinou práci, co se herectví vůbec netýká. Na mé oblíbené herce ze zahraničí nikdy mít nebudeš, Mirku!!

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Jsme prostě národ neskutečných buranů , protože neni přeci možné,aby to sledovalo tolik lidí.

Dejte si facku všichni do jednoho,kdo to sledujete a podporujete autory takových píčovin.

Styďte se burani :) 

 (hodnocení, recenze)

BOŽE!!!!!!!!!!!!!Kdy už skončí telenovely, lidi se přece nemůžou degenerovat do nekonečna! ODPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelenáč

Zelenáč (hodnocení, recenze)

herecké výkony účinkujících tragické, takhle přehrávat neumějí ani v jihoamerických telenovelách....

HouseMK

HouseMK (hodnocení, recenze)

Pokaždé, když na mě z televize nečekaně zařve znělka "LÁSKA JE VODOPÁÁÁD!!!!", mám chut rozkousnout kyanidovou kapsli...

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Po dlouhý době seriál (když pominu Okresní přebor), kterej mě dokáže pravidelně připoutat k televizní obrazovce - a to jsem "nastoupil" až kolem 15. dílu. Líbí se mi výborně napsanej scénář a dialogy, líbí se mi timing, líbí se mi charaktery postav, který nejsou plochý... VKV a Ordinace v růžovce - pro mě nekoukatelná pobliózní záležitost, Pojišťovna štěstí je určitě taky o level níž... Doufám, že scénáristi udrží kvalitu a vedení Primy i režisér budou natolik soudní, že seriál včas ukončí, aby nešel s kvalitou dolů, jako se to stalo u ostatních výše zmíněných...

 (hodnocení, recenze)

Kdo se během těch 80 minut těhle sraček nepozvrací a neodběhne ani o reklamě je borec

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

myslela jsem,že může být něco horšího než VKV a pojišťovna....a Ulice....jejku zlatá ulice proti tomuhle. Nikdy jsem nevěřila,že něco takového napíšu ...a to ve střízlivém stavu.

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

Mně to teda tak strašny nepříjde...Nevím, co všichni čekáte :) Po dvou dílech bych dal hodnocení 55% - což je imho docela zaslouženy.

Anfag

Anfag (hodnocení, recenze)

Tento blitek je snad natočenej na mobilní telefon.. Neskutečně tupý dialogy, otřesná inspice.. ODPAD

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama