Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

sima275 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jednou za asi 3 měsíce jezdíme k babičce a tam to občas vidím. Někdy to dokonce slyším ze spodního patra z našeho domu a tak jsem se podíval na asi 3 díly a musím říct, že to bylo doopravdy hrozné. Hloupější scénář už asi udělat nejde a horší herci možná už asi nejsou. Tohle si zaslouží doopravdy odpad! 0% ()

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo to takovou reklamu, až mě to přinutilo se na tu "exkluzivní předpremiéru" podívat. A to jsem neměl dělat. Hned během prvních minut mne rozesmála pasáž na dálnici (hlavně ten záběr z toho vrtulníku vypadal jak stáhnutý z YouTube) a rozčarování pokrčovalo dál. Naprosto amatérské výkony většiny herců (těch pár slavnějších jmen to vážně nezachrání), trapné, vyčpělé dialogy, příběh jak vystřižený z jiné české novodobé telenovely... (Pojišťovna, VKV, Rodinná pouta, atd.) nebo Vojtek co by v roli "zpěváka" titulní skladby (ale abych nežral, ta je v instrumentální verzi docela hezká). Dokonce jsem se v polovině dílu vyjádřil v tom smyslu, že VKVčka proti tomu byly jak z hollywoodský produkce a to asi hovoří za všechno. Za co teda tu jednu hvězdičku? Byla v tom jen jedna reklama, vše se odehrává v hezkém baráku, za těch pár kvalitnějších herců (Etzler, Potměšil a Švehlík) a... a to je vlastně úplně všechno. UPDATE (27.10.2010): Tak jsem se podíval na pár dalších dílů a musím jít s hodnocením dolů. Všechny díly jak na kolovrátku, řešení té stejné věci pořád dokola (a vůbec nevadí, že už byla vyřešena, dáme si to s radostí znova) a navíc TOTÁLNĚ prkenná a nesympatická Pavla Vitázková!!!! Ale to bych pořád tak nějak přežil, ale že si tvůrci dovolil tento seriál označit za "pokračovatele nejlepší české tradice" ???? AHA, TOHLE srovnávat třeba s "Hříšní lidé města pražského" nebo "Nemocnice na kraji města"? AHA!!! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Seriál se chytil u jistého publika, takže nepochybně si zaslouží jednu hvězdičku za to, že diváky má. A jak tak vidím, tak má i hodně hodnotících uživatelů, což se nepodaří ani nějakému solidnímu a dobře řemeslně udělanému filmu. A to je pro mě důkazem, že divák si umí užít i seriál, který ale dost uživatelů hodnotí jako nevydařený. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Chápu tvůrce i herce - doba je zlá: já bych taky šla radši pucovat hajzly a zevnitř omývat žumpy, než žebrat s morénama a notorama na sociálce, stát se dalším parazitem. Chápu i televize, že tyhle exkrementózní nekonečné seriály uvádějí: zaplácne se tím místo ve vysílacím čase, asi je to lacinější než gothajský salám a navíc se tím poskytne zaměstnání pár nepříliš talentovaným ochotníkům a zpola zapomenutým páprdům. Co ovšem nechápu a nepochopím dřív, než se mi mozek smrští na velikost nezralého hrášku: proč na to lidi čumí? Raději bych tu dobu strávila šoupáním prciny po struhadle, než vejráním na takový nehorázný opruz a krmení mozkožrouta pod mou řídkou, umaštěnou čupřinou! Donutit mě někdo hrubým násilím nebo lechtáním žeber alespoň jeden díl "Cest domů" očučet, dozajista bych rozhojnila zdejší bohatou úrodu odpadů. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Během natáčení se spotřebovalo 6 500 sáčků čaje, bylo použito přes 3 000 kusů oblečení, na praní oděvů bylo spotřebováno 250 kilogramů pracího prášku, bylo využito 150 km lepící pásky, na efekty bylo spotřebováno 10 kilogramů střelného prachu, využito bylo 200 000 čističů oken na vitríny a vše skleněné, za květiny se utratilo 250 000 Kč a denně se vařilo 20 vajec na rekvizity. (M.B)
  • V seriálu se poprvé před kamerou potkal Pavel Soukup se svou dcerou Patricií. Jejich postavy jsou stejně jako ve skutečném životě otec a dcera. (Olík)
  • Během natáčení se zničilo 50 telefonů a dvě auta. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama