Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tenhle seriál sledoval každé pondělí a každou středu, až tak do začátku podzimu 2012, takže jsem tomu věnoval skoro dva roku, protože někdy jsem to také přestal sledovat, ale poté jsem se zase dívat začal. Nevím, proč už ten seriál nesleduji a už se mi nelíbí a nudím se u něj. Možná, že už mě to prostě přešlo, stejně jako u Ordinace, které jsem chvíli také věnoval pozornost, ale určitě jsou Cesty Domů nejlepší seriál, který byl za poslední dva roky natočen. ()

sarume odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hrůza hrůz. Nějak nemůžu pobrat co nám tvůrce chce říct. Být cholerickým buranem s titulem , chovat se jako prase je ok?Někomu takový hrdina chybí?Fakt prominte drazí tvurci, ale to je fakt tak strašně neuvěřitelná blbina, že se to nedá, to jsem přežila 3 díly, abych teda nebyl za blbce co hodnotí po 5 minutách ()

Reklama

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha nudnejch seriálů, který se u nás vyrojili po roce cca. 2005. Nova a Prima to fakt zazdili. Adamec je řemeslník, všechno, co jsem od něj viděl je zcela řemeslná práci, nic víc, žádná snaha o upoutání okem. A hlavně ten nulovej příběh... Nechápu, jak se k takovejm seriálům můžou někteří kvalitní herci zapůjčit. ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak jsem jednou přišel do hospody a vyjímečně tam neběžel sport, ale tyhle ty mluvící hlavy. No, takhle rychle jsem pivo vypitý, zaplacený a vychcaný ještě nikdy neměl. Uvnitř jsem brečel ještě několik desítek minut. Všechna bizarní stvoření, které tomuto dáte víc jak jednu hvězdu (tu beru jako hodnocení mučícího nástroje), lituju vás. Grc největšího kalibru! ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Plocha ateliéru ve Vysočanech měřila 1650 m2. (M.B)
  • V 90. díle Richard Bernát (Jan Zadražil) říká, že přijede doktor Strnad. Sám hrál doktora Strnada v seriálu Velmi křehké vztahy (od r. 2007). (tb_23)
  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama