Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Všechno vím... co teď s tím?" Někteří slasheroví dělníci mají kvalifikaci nízkou, jen na oběti, které něco dělaly loni v létě. Ovšem tento pracovník jatek, kterého prý mám doma (btw, název filmu je strašidelnější než celý film) je univerzální a kydlí mládež šmahem, neboť má paměť jako celé stádo slonů, dusajících napříč státy USA. Nezapomíná vůbec nic. Tedy kromě háku, zapomenutého v rekvizitárně, což kreativně vyřeší XXL nožem na krocana, vypůjčeným z Vřískotu. Kromě velkého nože má i velkou inteligenci (ani náhodou), velké ego (neopodstatněně), velkou vášeň nosit cizí obličeje (to mu jde) a velké pochopení pro šikanované. Proto má i velkou nástěnku s fotkami provinilců, což je prakticky celá škola i se školníkem, jeho psem a bustou JFK. Hříšníků má tedy v merku mraky, pročež má děsnou honičku stíhat je všechny zrakvit. Při závěrečné grilovačce v kukuřičném bludišti (pěkné, znám z Anglie, před sklizní je tam taky vytvářeli) se pak vrahoun odkopal a projevil svou povahu - bohatstvím rodičů frustrovaného zmrdečka, což bylo v naprostém rozporu s jeho předešlým "spravedlivým" vyvražďováním regionu. Hm... Hm. Jen dvakrát krčím rameny. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

THERE'S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE dá vzpomenout na renesanční VŘÍSKOTovské období. Film i působí, jako by se měl odehrávat v 90. letech (oblečení postav, poslech audio kazet v autě), ale mobily vás vyvedou z omylu. Z hororové perspektivy film ztrácí, ale vynahrazuje to dobře napsanými postavami a zabijákem, který nosí masky každé konkrétní oběti, kterou jde zamordovat, což je samo o sobě originální nápad. Výroba masek je navíc součást titulkový sekvence (která trochu pomrkává i po SE7EN), což už je takový poznávací znamení, že se jedná o film od NETFLIXu. Ale nutno dodat, že jeden z těch lepších. Postavy jsou barevně vyvážené (hlavní herečka je na půl černoška a na půl asiatka), ale nepůsobí to tady propagandisticky jako u filmů Jordana Peela, protože nám tvůrci naštěstí necpou žádnou politicky korektní doktrínu. Přednosti filmu spočívají v jeho postavách, které jsou sebeuvědomělí puberťáci se skutečnými problémy a vnitřními démony. Tajemství obětí je bohužel děsivější a zajímavější než skutečný zabiják, což filmu ubírá na výsledné kvalitě. Z hororových nabídek Netflixu se tento film rozhodně odlišuje jako jeden z dosud nejlepších a v rámci slasherů poraží i přeceněné FEAR STREET. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Typický slasher s bandou teen postav a jedním magorem, co s nožem běhá po městě a zabíjí lidi. Ohrané téma, která ale, když se dobře natočí, může stále v dnešní době zabavit (viz Vřískot, které se mu to stále daří). U Máš někoho doma se ale nepodařilo budovat napětí, kdo je oním vrahem vám brzy dojde a vlastně tím nejlepším jsou momenty, kdy samo mstitel vykonává svou "spravedlnost". Jinak postavy ploché, typické pro Netflix a dialogy jsou tak hrůzostrašné, že vás bolí uši. A, což je to nejdůležitější, nejedná se o horor... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama