Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 7

Recenze (246)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jednička se mi už téměř úplně vykouřila z hlavy, pamatoval jsem si jen hezkou a milou mladší Farmigu v roli řádové sestry. Ale podle mého komentáře mě bavila, prý "přímočará akční duchařina s naturalistickým démoničnem", nebo tak nějak. No, tak dvojku bych si pak tedy dovolil charakterizovat jako chaotickou a zdlouhavou slátaninu s roztříštěným scénářem a s přepálenou stopáží, jejíž horrorovost spočívá především v častém hysterickém ženském ječení. Za celý film jsem se nedostal pořádně do děje, jehož zápletku jsem začal jakž takž chápat až někdy ve druhé polovině. Pokud na tom tedy nechcete být jako já, radím si nejdřív zopakovat první díl. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nic tak zmateně překombinovaného jsem vážně dlouho neviděl. Po průměrném prvním snímku z roku 2018 jsem od pokračování neočekával žádné zázraky, avšak to co jsem nakonec dostal se ukázalo jako natahovaná nuda, v níž ústřední "děsivá" jeptiška vypadá jako naprosto líný tragéd. Nastalou smutnou situaci už bohužel nezachrání ani výtečná zvuková paleta, která nejvíce vynikne v sálu s ozvučením Dolby Atmos. Pomyslným posledním hřebíčkem do této podprůměrné rakve je pak nechutně digitální finále, u něhož mě místo srdečné hrůzy jímal srdečný smích. Ve finále tedy dostaneme zoufale vykořeněné pokračování, jehož největším plusem zůstává jedna bravurně vystavěná scéna se stánkem s časopisy a překvapivě atmosférické závěrečné titulky. Škoda. (Viděno v kině CineStar IGY České Budějovice) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď opäť za tri, tu sa oproti pokračovaniu viac šľaplo na plyn. Režisér Chaves, ktorý pri THE CONJURING 3 trošku tápal, pomaličky zisťuje o čo m horor je. Rozhodne to nieje dokonalé, ale je to určite mrazivejšie ( hlavne pre ortodoxných veriacich ), ako minule. Záverečné posledné sekundy ( dúfam, že sa naplnia ) ma napínajú k ďalšiemu ´´dobrodružstvu´´ z tejto série. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Již předchozí díl byla podprůměrná sračka. Tohle pokračování je ještě mnohem horší. Nějaký děsivý potenciál je zde takřka nulový. Po většinu stopáže divák sleduje nadrženého školníka, kterak se na dívčí školy snaží zoufale dostat do kalhotek puritánské učitelky. Snímek je nesnesitelně stereotypní. Pořád dokola sledujeme to stejné strašení. Později školníkovi přispěchají na pomoc 2 jeptišky. Samozřejmě nešlo zapomenout na členy méněcenné rasy, a tak bohužel musíme sledovat účinkování nesmírně ošklivé gorilky Storm Reid, ze které se mi zvedal kufr již v rámci seriálu Euforie. Se samotným finále museli tvůrcům pomáhat snad pacienti z lobotomického oddělení. Vážně vraždilo démona červené víno? Zřejmě bylo v mém krevním oběhu málo drog, abych tento nekonvenční nápad dovedl ocenit. Neuvěřitelně nudná podívaná. Jinak super nápad dělat pokračování po 5 letech. Předpokládám, že každému, kdo první díl neviděl v posledních 2 týdnech se ten první nesmysl rovněž spolehlivě a zcela vykouřil z hlavy. [13 %] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl před pěti lety v kině s manželkou. Za mě slabší 2hvězdy. Tyhle filmy prostě nejsou nic pro mě. Dvojku jsem absolvoval víceméně jen kvůli manželce. Naštěstí už jen z pohodlí domova a bez zbytečný útraty peněz. Žádnej zázrak jsem si od toho nesliboval. Z prvního dílu mi popravdě v paměti moc neutkvělo ale z dvojky mám možná o chlup lepší pocit. Samozřejmě to není film pro mě. Pár scén mi tu přišlo vyloženě přepálených ale najde se tu i pár podařených scén. TOP scénou nebo za mě určitě jednou z těch nejlepších je ta s časopisy. 2hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu můžeme vidět obraz, na kterém je vyobrazen Valak. Stejný obraz již byl ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (Kejf.)
  • Natáčení probíhalo mj. v Couvent des Prêcheurs ve městě Aix-en-Provence v departementu Bouches-du-Rhône ve Francii. Natáčení začalo 6. října 2022. (noelcoward73)
  • Film bol v Libanone zakázaný kvôli "hanobeniu kresťanstva". (Arsenal83)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama