Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak si tak říkam, co budou Amíci dělat, až přestanou Japonci točit horory. Zmeškaný hovor se zařadil mezi mnohé remaky japonských originálů a nutno dodat, že z mého pohledu to není remake nepovedený. několikrát mi naběhla husí kůže, bubáci působili opravdu strašidelně a třeba scéna v opuštěné nemocnic zdecimované požárem stojí fakt za to. Vyššímu hodnocení tak brání ústřední dvojice - tradičně prkenný Burns a pro mě překvapivě nijaká Shannyn Sossamon. 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zazvoní vám telefón, v ktorom počujete smrteľné výkriky - svoje smrteľné výkriky, predzvestujúce blízku budúcnosť. Pri tak zaujímavom námete som čakal, že sa znova jedná o podceňovaný film (čo je na csfd bežná záležitosť). Po zhliadnutí však musím slovo "podceňovaný" zmeniť na "preceňovaný". Veď v One Missed Call nefunguje nič ako má. Horor? Ale prosím pekne! Komédia! Žiadna lakačka nedokáže ani v najmenšom vystrašiť. Strach a atmosféra absolútne v čudu. Zmeškaný hovor môžte pre mňa za mňa sledovať o tretej ráno v prázdnej miestnosti, no garantuje vám, že váš "fear meter" ostane stále pod bodom mrazu. __ Aspoňže ten Edwards Burns pripomínal detektíva Bootha zo seriálu Kosti. A áno, to je asi tak prvý a posledný klad snímku (ocenia minimálne fanúšikovia seriálu), ktorý nebyť ostrej kamery, pripomína skôr televíznu produkciu než niečo "profesionálne". 45%? 20%. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní duchařina, asijský originál jsem ještě neměl možnost shlédnout, možná proto mě americký remake docela pobavil a zabavil. Kamera je moderní a dobrá, drží diváka u obrazovky, velký počet lekaček, stejně tak velký počet duchů a zjevení, hlavní vyzváněcí melodie byla příjemná ;-) příběh je propletený, sem tam až moc, také překombinovaný konec moc nenadchl, má to spoustu chyb, ale oproti jiným novým americkým remakům si drží stále kvalitu, naproti třeba letošnímu Oku….další důvod proč si sehnat originál, slabších 7/10* ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode filmik, od kamoša som počul že nič moc tak som to s nevôľou začal pozerať, ale vôbec sa s ním nezhodnem, veľmi ma to bavilo, síce je pravda že sa tu nájdu nejaké tie prvky z nezvratného osudu aj kruhu, ale to ešte neznamená že celý film stojí za nič, skôr naopak, a navyše sú tam aj dosť haluzné scény tie kruté tváre mŕtvych ľudí, a hlavne ten začiatok s tou mačkou vtiahnutou do vody ma úplne dostali :D:D!! Film si kruto pýta o pokračovanie,ten koniec bol dosť divný, prosto neukončený dej, dúfam že na nás ešte niečo pripravia a že to nesklame. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Originál Japonský mám rád hlavne kvoli atmosfére a silnému napätiu a aj keď tento Americký braček sa snaží, tie kvality vobec nedosahuje. A to nie je problém len s týmto remakem, ale skoro s každým, čo točili Američania. Neznamená, že tam dajú viac efektov a svižnejšie tempo a hned bude z toho trhák, tak to nikdy nefungovalo a ako vidieť, ani fungovať nebude. Slabé 2*. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Jack Andrews (Ed Burns) nosí hodinky značky Hamilton Jazzmaster. (dyfur)
  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • 508 je předčíslí Brocktonu v Massachusetts. (Chatterer)

Reklama

Reklama