Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle je zářný příklad toho, jak udělat špatný remake na dobrý film. Zatímco původní japonská verze drží napětí od začátku do konce, má atmosféru a nápad, tato verze se nemůže chlubit takřka ničím z toho. Dokonce i když odhlédnu od skutečnosti, že se jedná o remake a budu ignorovat existenci originálu, tak pořád nevidím nic co by mě donutilo zvednout filmu hodnocení. Dost jsem se u toho nudila. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Není to sice bůhví co, ale koukat se na to dá a já se poměrně dobře bavil. Jako horor to však rozhodně nefunguje, pouštěl jsem si to kolem půlnoci a účinek nula. Přesto ty přízraky s divnýma xichtama byli docela zábavný:-) Ps.: Když zkončila ta první scéna s kočkou a první objetí tak jsem si myslel že jsem si pustil špatný film-spíš nějakou parodii na horory, nakonec to tak zlé ale nebylo:-) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Uhrančivá tmavovláska Shannyn Sossamon v lehce strašidelném remaku střiženém ve stylu "j-hororů" se nechá vylekat rychleji, než já - možná proto, že všechny ty groteskní děsy připomínají recesní figurky z videoklipů Marilyna Mansona. Přesto je zajímavé sledovat, jestli přežije a jak se to strašení a vraždění vlastně vyvrbí. Ze závěrečné scény konečně na vteřinku zamrazí, pointa směřující k dalšímu dílu je ale úplně pitomá. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Japonský originál není žádné veledílo, ale v rámci hranic subžánru a díky, v té době ještě nevyčpělému, režisérovi rozhodně pobaví. Bohužel, tahle předělávka ztratila naprosto vše, co činilo Miikeho originál zajímavým a zůstal tak nudný a nezajímavý příbeh, zahrán nudnými a nezajímavými herci. težko uvěřit, že Valette natočil něco tak originálního jako Malefigue. Jeden bodík za vpravdě úchylný plakát a jeho zhmotnění na filmovém plátně. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 6. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Laura Harring, která hrála matku Beth (Shannyn Sossamon), byla ve skutečnosti jen o 14 let starší. (Chatterer)

Reklama

Reklama