Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 241)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $180,202,163Tržby Celosvetovo $519,311,965Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,664,576 Tržby za predaj DVD v USA $32,520,244║ po rutinných Avengers 2, nám Marvel napravuje chuť, teraz tu máme opäť poriadnu a sviežu jazdu v danom podaní, ktorá má správne tempo, výborné triky, dobré herecké zoskupenie a primeranú odľahčenú zábavnosť, je cítiť že režisér Peyton Reed sa vie nájsť v každej sebemenšej zábavnej momentke a skupinka okolo kecálka Michaela Pena len tomu dodávajú punc na vrch, zatiaľ najzábavnejšia Marvelovka, sa priznám že Evangeline Lilly som v danom zostrihu nespoznal, plusom aj kamera Russella Carpentera, spokojnosť /videl v kine: 85%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak nám skončila fáze 2, ano, skutečně až nyní a ne před několika měsíci jak si mnoho lidí myslí. A to rovnou tím nejbizarnějším hrdinou. Řekl bych totiž, že premisa Ant-mana je pro Marvel asi stejně podivná, jako Aquaman pro DC. Ale po letech se konečně povedlo projekt zrealizovat a konečně jsou Avengers kompletní. K samotnému filmu. Zaprvé jsem velice rád za úplný začátek filmu, to byla paráda a výborné obohacení Marvelverse (tuto scénu zjevně Wright nenapsal). Zadruhé jsem rád za strukturu příběhu, který se nápaditě opírá o nejznámější komiksovou multi-antmanovskou heist linku (nečekal jsem, že toho budou držet až tak věrohodně) a za obsazení, opět zaostává, ačkoliv méně výrazněji než v předchozích filmech, pouze záporák a je opět jedno, kdo ho vlastně hraje...Michael Douglas je výborný mentor, Paul Rudd na sobě zapracoval jak fyzicky tak trošku výrazněji tlačí na komediální talent a z Evangeline Lily se líhne jedna boží postava...Ale nepředbíhejme, jelikož je tady ještě zatřetí. Peyton Reed...zřejmě to nebude žádný vizionář, ale opět se potvrdilo, že studio na své režiséry dokáže dohlédnout a krom směsice vesměs vtipných a povedených gagů se podařilo zformovat i Wrightovu vizi - ono zmenšování. To je totiž do filmu zapracováno takovým autentickým způsobem, že to k filmu vážně sedí a myslím si, že i nekomiksově naladěným divákům se povede oprostit od faktu, že človíček v silně retro obleku (je to teda prazvláštní aušus, ale hustě komiksový) vlastně ovládá mravence. A komu by to nestačilo, tak zde najdeme ještě několik blbečků, kteří dříve či později rozkmitají vaší bránici celkem s přehledem a jedno boží víceméně cameo (a teď nemyslím duchovního otce Marvelu). Ant-man se zkrátka i přes všecky své produkční problémy povedl a ačkoliv nutně dvojku nepotřebuji, rád jej uvidím už příští rok po boku ostatních Avengers. PS : Big Stan je tam i tentokrát, ačkoliv jsme zaslechl něco o tom, že nebude!! PPS : To jsou potitulkové scény (mimochodem 2) jaké od Marvelu milujeme a opět nechybí ani umělecké titulky (GoTG stále jediní v tomto ohledu zaostávají). Viděno v kině 2x a doceněno několikrát i doma...9/10...[15.7.2015_ČSFD projekce_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze me to docela mile prekvapilo. Film pusobi jako lacinejsi a nuznejsi bracha k ostatnim nalestenejm marvelovkam, ale v tom je vlastne jeho hlavni prednost. Sice tu jsou sem tam nejaky kecy o zachrane sveta a aby se nereklo, na zaver se dostavi i zaporak, ale film stejne tak dobre funguje i bez toho. Rudd i Douglas jsou sympataci, takze utahnou i slabsi chvilky a ackoliv tu neni nijak moc akce, ta co tu je, je fajn a hlavne originalni, vsechno je samozrejme udelany z pohledu mravencu, takze nechybi ani hmyzi armada a spousta vychytavek typu beh kobercovejma vlaknama, souboj na detskym vlacku a podobne. Na druhou stranu se z danyho tematu urcite dalo vytezit i vic, minimalne co se tyce vtipnosti. Ale jak jsem cekal nejslabsi marvelovku, nakonec jsem byl fakt mile prekvapenej a pokracovani si dam s chuti. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"S vlámačkami a krádežami som skončil. Čo odo mňa chcete?" - "Aby si sa niekam vlámal a niečo ukradol." 70 %. Napriek nesympatickej Evangeline Lilly a klišéoidnému scenáru nemôžem dať menej. Rudd je sympaťák, Michael Peňa si to kradne pre seba, zlosyn nie je špičkový, ale i tak ide o jedného z najhrôzostrašnejších, s akým (v tejto oblasti inak dosť biedny) Marvel od roku 2008 prišiel (akože neviem ako vy, ale kebyže sa mi tamto žlté hovado objaví o polnoci v detskej izbičke, asi by som sa pototot od strachu) a napriek predvídateľným zvratom dokáže film občas milo zaskočiť (finále s vláčikom). Takisto Michael Douglas v úlohe mentora dáva zmysel. Mám marvelovky proste rád. Ant-Man bol veľmi problémový film a pôsobí ako otloukánek, ale nakoniec je asi taký dobrý, aký za daných okolností len byť mohol.Kino Považan NMnV 2015 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Každý akčňák je většinou tak dobrý, jak je dobrý jeho záporák. Pokud se ve filmu přestane vyskytovat, je to problém. viz Temný rytíř. Joker téměř nesleze z plátna a výsledkem je nejlepší (komiksový) film všech dob. Ant-Man začíná hodně zajímavě. Představí se kladné postavy, záporné i ty směšné. Jenže potom nastane trošku problém, veliký důraz se začne klást na Paula Rudda. Ten se sice snaží, seč mu síly stačí, nicméně tady by to chtělo trošku zrychlit trénink, nějaké ty motivační řeči a hlavně už chybí TA akce. Závěrečná akce nakonec příjde a není vůbec špatná, je správně odlehčená, dynamická a napínavá. Přestože tahle Marvelkovka patří k těm slabším, hodnocení bych viděl někde kolem 60%. PS: Michael Peňa představuje opravdovou trefu do černého. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Na režii filmu se po dobu osmi let připravoval Edgar Wright, který dokonce už několik let před začátkem preprodukce na Comic-Conu zveřejnil video, demonstrující schopnosti hlavního hrdiny. Na jaře 2014 ovšem studio Marvel těsně před začátkem natáčení oznámilo, že bude vybrán nový režisér. Teorií o odchodu Wrighta prosáklo na veřejnost několik, údajně ale nezvládal ukočírovat tak nákladnou produkci, což studio stálo nemalou částku navíc. Navíc se s producenty nedohodl na úpravách scénáře. (MatyM)
  • V jednu chvíli se Scott Lang (Paul Rudd) zeptá Dr. Pyma (Michael Douglas): ''Není tohle práce spíš pro Avengers?'' a Pym odpoví: ''Ti mají teď starosti s tím, aby jim nespadlo na hlavu město.'' Naráží tím na události z filmu Avengers: Age of Ultron (2015). (Bube1)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama