Reklama

Reklama

Další díl kultovní hororové série osmdesátých let. Rozsekali ho mačetou na malé kousky. Jason Voorhees, legendární hororová postava, tedy definitivně zaklepal svou pracovní obuví se kterou si již třikrát vyšlápl na procházku spojenou s brutální zabíjačkou. Zemřel však doopravdy??? V okolí Křišťálového jezera totiž opět začíná obcházet brutální zabiják s hokejovou maskou, která nemilosrdně likviduje vše co se mu postaví do cesty. Tentokrát si vzal na paškál rehabilitační ústav pro problematickou mládež. Chlapci a děvčata se zde snaží relaxovat, aby se mohli vrátit do normálního světa. Zabiják s maskou jim v relaxaci rád pomůže. Ozbrojen vším co mu přijde pod ruku jim mlčenlivě ukáže cestu do normálního hrobu. Takovou terapii svět psychologie pro mladistvé ještě nezažil. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Možná taky znáte ten pocit, že jste svědky něčeho tak trapného, až je vám z toho stydno. Stydno za trapnost někoho jiného. Tak přesně tenhle pocit jsem často během filmu zažíval. Konkrétně třeba při scénách s tlusťochem. Nebo s retardovanými vidláky. Nebo vlastně s jakýmikoliv jinými postavami. Naprosto nechápu, co chtěli tímhle filmovým mrzákem rejža&spol sdělit. Vtipné to fakt není. Strašidelné taky ne. Zato je to nadstandardně blbé. Neříkám, že konec čtyřky byl zrovna nahrávka na smeč, ale na dobrý return určitě. Tohle ale bohužel někdo dost podělal. Možná někdo pojme film jako nechtěnou komedii, ale já asi zrovna neměl náladu. A kdybych náááhodou uvažoval o druhé hvězdě, třeba kvůli několika fakt pěkným prsaticím, tak si na oplátku vzpomenu třeba na negra na latríně, no a je hned po uvažování. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Každých max. 7 minut někdo umře, ale jen velmi málo vražd je v sérii originálních nebo brutálních. Každá druhá herečka má full frontal nebo aspoň mokré tričko. Celá pětka je tak nějak nechtěně srandovní (například hlavní hrdina má mít vypumpovaný mozek léky, ale má tělo fitness modela a ovládá smrtící bojové umění, rodinka na farmě s IQ tekoucího bahna...), ale není to dobrý. Všechny postavy jsou úplně na zabití a taky se ho dočkají, děj se dá shrnout do jednoho souvětí. Závěr obsahuje šokující odhalení a vzápětí další, že dodnes nevím, kdo za co vlastně může. Tohle je prostě brakové hororové béčko z 80´s, ale nepatří do série Pátku ani náhodou, stejně jako do Halloweena nepatří trojka. Stačí? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hrdinom piatej epizódy je už dospelý Tommy. Prichádza na psychiatrickú kliniku, ale Jason sa zasa objavuje v jeho traumatizovanom živote a mŕtvoly pribúdajú. Skrýva sa pod maskou stále aj po tom všetkom naozaj Jason? Alebo nebodaj vraždí Tommy? Trápi to niekoho? Dokáže sa človek, ktorý si pozrie behom troch dní štyri PIATKY TRINÁSTE nezblázniť a mať, čo sa hodnotenia jednotlivých dielov týka, nezakalený úsudok? Sú holé baby a podrezaní muži všetko? Jednotlivé diely mi začínajú splývať do jedného daždivého, krvavého, nadržaného celku. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

kontraproduktivni aranzma vrazd: a) nedovadu si vysvetlit scenu se svetlici v tlame... kdo mel padesatku zarovku v hube, vi asi vic.... b) dookola opakujici se detaily na cepel macety docela nudi c) 2/3 outscreen vrazd...nevychazi mi z toho nic jineho nez boring rejting 4/10... nejslapsi friday od zacatku teto brilantni horrorove sagy.. ztrata casu, navic o zkouskovem.... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A opět vyvraždovačka tentokrát SPOILER: Né s Jasonem bohužel ale nějakým šaškem co si na něj hraje to mě na konci docela zklamalo a zaroven by mě to i překvapilo ale bohužel jsem si přečetl komentař se spoilerem sice mě to nasralo ale co.. KONEC SPOILERU. Holky taky nic moc takže jsem si erotické scény tak neužíval ale zase na druhou stranu vraždy dobrý. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (22)

  • Violet (Tiffany Helm) tančí ve svém pokoji a Jason (Tom Morga) k ní pomalu přichází se zakrvavenou mačetou, ale když ji vráží mačetu do břicha, tak je čistá. (Stocki)
  • Když je Tommy (Corey Feldman) u Jasonova (Tom Morga) hrobu, v jeho brýlích se zřetelně odráží bílá odrazná deska filmařů. (Stocki)

Reklama

Reklama