Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Cavillovo cameo u Black Adma bylo regulerně nejvíc zbytečné v celé filmové historii, tak jako celý ten film. 

na příspěvěk reagoval Kincl

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Lares4

Jo, s tim Cavillem s námi pěkne vyjebali já jim na to naletěl a šel na Black Adama, aby chvíli po premieře, zase jeho návrat odvolali a oznámili restart. Tím u mě skončili a Flašíka, jestli se na něj mrknu, tak určitě zadarmo.. Tisíckrát to přetáčeli, poslední změny u mě evokovali, že z toho bude soft restart a bude zpátky Cavill a Affleck a ono nic, jen další ždímanda toho co mají a pak zas a znovu od začátku. Bohužel už nemám zájem a také jim nic nevěřím. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Trailer v podstatě skvělej a dělá to co má dělat, a to že z Ezry dělá oběť, lidi pak budou říkat "však ono se vlastně nic nestalo",  "chudák kluk oni to na něho hodili" a podobný řeči, dobrý. 

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Největším problémem tohohle filmu je že léta příprav výměny režisérů a podobně přijdou díky Gunnovi vniveč. Sakra, když už se máme smířit s tím že tam. není Cavill jako superman ale Sasha jako Supergirl. Proč v tom tedy nevytvoří základ pro restart? Ne Gunn vyhodí Cavilla udělá další restart a i jeho Supergirl bude zase úplně někdo jiný. No tak kurva k čemu tedy ten Flash je. Co je to za restart? Jako dobrý otevře se multiverse ale proč z toho filmu nevytvoří základy pro nový vesmír? Na film se fakt těším protože trailery i ohlasy jsou dobré a Flash je moje druhá nejoblíbenější postava z DC ale přijde mi to, že ikdyž to bude dobrý film., bude to vlastně jedno a k ničemu.  

na příspěvěk reagoval wenca, Knowho

Uživatel Lares4 smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Flintu do žita bych ještě neházel. Pokud se od posledních projekcí konec filmu příliš nezměnil, tak Snyderverse bude pořád někde v multivesmíru existovat jako Elseworld. A kdo ví, co vzejde z toho Snyderova eventu o víkendu.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

dragon94

Bohužel, Gunnův plán stojí a padá na tom jak dopadne ten jeho Superman. A to ještě operujeme s myšlenkou, že Flash vydělá dost na to aby mu zafundoval rozpočet a že WBD mezitím nekoupí někdo jiný a neobrátí zas veškeré plány na hlavu. Soudě dle prvních reakcí, ta část s Flashem by snad mohla klapnout, ovšem co se stability WBD týče, tam už bych za to ruku do ohně nedával. Takže k nějakému filmu s Damienem bych hned neskákal.

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Ratemus

Je možný že skipnou pořadí a Damian bude teprve 2. Robin na druhou stranu by to byl trochu fuck up na tu Batfam 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

To mě naopak sere že dostaneme rovnou Damiana. Opravdu to totiž znamená, že už někde je Nightwing, Jason je mrtvý a např v dalším díle bude Red Hood případně už i ten někde pobíhá a už není Red Robin, Tim Drake....takže Batman bude muset být starší aby vůbec dávalo smysl že bude Damian už Robin 

na příspěvěk reagoval Knowho, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Kdyby se tento směr nerozpadl už někdy před 6 lety tak by mě to možná i mrzelo, ale potom co tu byly Birds of Prey, Shazam2, WW84 a k tomu žádný film, který by jakkoli pomohl vybudovat alespoň trošku funkční universum.. Mě to vlastně vůbec nemrzí.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Z tohto by nakoniec mohlo byť to povestné zlaté vajce pre WB. Len škoda, že sa už stihli vybrať iným smerom a tento zanechajú svojmu nedovyprávanému osudu

na příspěvěk reagoval dragon94, Clark_Cent

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Ještě maj Blue Beetla a Aquamana 2. Ale je fakt, že Flash má asi největší potenciál zaujmout lidi. A to právě kvůli Batmanům. Ti další dva už diváky před restartem nebudou zajímat. Blue Beetle navíc vypadá dost tuctově.

A pak samozřejmě Elseworlds projekty jako Joker 2 a Matt Reevesův Batman.

Upřímně Gunnově plánu docela věřím.. Udělat Batmana s Damienem mi přijde výborný a na plátně neokoukaný nápad. Ze všech Robinů má šanci zaujmout nejvíce a navíc to naznačuje, že už někde pobíhá i Nightwing.

Z čeho mám ale strach jsou Authority. Je sice fajn, že je to pro něj srdcový projekt, ale pokud je chce, jak říkají drby, zároveň použít jako záporáky pro Supermana... Tak se dost obávám, aby tímto svým přehnaným zaměřením na ně nepohřbil restart už v zárodku.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

dragon94

Trailer vypadá skvěle což o to. Smutné ale je, že tohle je nejspíš doslova a do písmene VŠECHNO co DC momentálně má. A potom, jak by řekla Harley: "A big ass bucked of nothing!".

V WBD se momentálně musí modlit aby tohle tu miliardu dalo, aby měli alespoň na toho Gunnova Supermana.

na příspěvěk reagoval dragon94

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

koukam, ze film o flashovi bude spis o batmanech 😍😂 vypada to doprdele dobre

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Páni ten je nabušenej. Hned to působí o dost lépe a výrazně osudověji bez těch pitomých vtípků o natáčení Supergirl na mobil..

Vtípky mi nevadí. Mám je rád, ale musí být dobré jako třeba v Nolanově trilogii, a né takové hloupé a infantilní jako to natáčení Supergirl na mobil.

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Film je konečně hotový a připravený na exkluzivní dubnovou premiéru na CinemaConu. Komiksovka dostala rating PG-13.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Knowho

No to není tak jednoduché... Barryho změna minulosti totiž neovlivní časovou linii jen jedním směrem. Je to prakticky stejné jako když hodíš kámen do rybníku. Vlny se poženou všemi směry. Takže je docela možné, že ačkoli Zod v Reevesově Supermanovi přistál na zemi několik let před bodem, do kterého cestoval Barry, tak byl Barry schopný tyhle události svou cestou také změnit.

Ale samozřejmě je možné vlastně cokoli. Vypadá to, že v tomto vesmíru žádný Superman není a Kara je chycená do zajetí mimo sluneční svit hned po svém přistání.

na příspěvěk reagoval Knowho

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Herec Tom Cruise měl na konci února soukromé promítání filmu! Miloval ho natolik, že dokonce zavolal režisérovi Andymu Muschiettimu, aby mu pogratuloval k filmu.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama