Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

uiu 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyl horor, mohla to být jedna z mnoha teen komedií. Partička nejlepších kámošek na vysoké škole, kde jde jen o to spát s klukama a kalit na každé párty si udělá z bývalého přítele jedné z nich legraci a tato legrace končí tak, že kamarádka je mrtvá. !!!SPOILER!!! Proč, když už byla "mrtvá", do ní ještě vrážel ten klíč na pneumatiky? Naprosto nelogické chování v tak vyhrocené situaci !!!KONEC SPOILERU!!! Spousta mrtvých mladých krásných děvčat, divoké večírky, nahaté producírování se ve sprchách - prostě typická americká vysoká škola. Ovšem nějakou logiku nebo dokonce napětí a strach od tohoto hororu nečekejte. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Žart, ktorý sa končí tragicky a parta dievčat, ktoré musia z hrozným tajomstvom žiť do konca života lenže pravda časom vychádza na povrch a vracia trpký a smrtiaci úder ako bumerang, tak niečo podobné tu už bolo(Trilogia Tajemství loňského léta). Priemerný hororový snímok z veľkým množstvom pekných dievčat. Pre mňa 50% ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film zas tak veľa spoločného s originálnou peckou z 80´s nemá, ale napriek tomu som sa veľmi dobre bavil. Vražedná zbraň O.K., zabitia tiež, vrah takisto, na kočky sa po celý čas skvelo pozeralo, nakrútené je to solídne, a raz som sa aj pekne zľakol. Je to typický slasher, ktorý môžem vždy a všade. Problém mám trošku s finále, ktoré na originál nemá ani náhodou, takisto identita vraha a jeho dôvody mohli byť riešené lepšie. Napriek všetkému som sa veľmi dobre bavil, a film považujem za jeden z dobrých nových slasherov. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další pubertácká vyvraždovačka. Celou dobu jsem sice přemýšlel, jak to nakonec dopadne, a zas tak téžké to nebylo na to přijít, přesto to nebylo až tak špatné. Začátek jako zápletka určitě velice slušná, jo kam až může dojít blbý vtip. Některý pipky mě hrozně vadili. Nejradši bych je tam pokosil všechny až na segru zavražděné (to byla kočka). Poněkud nechápu jak skoro v každém podobném filmu, studenti chlastaj a pořádaj nechutný orgie. Je vidět jiná země jiný mrav. Nic převranýho to není, ale na jedno kouknutí se to nechá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další horor z řady "Neurazí, nenadchne", který má přehnanou délku, nijak extra zajímavé postavy (ale nutno uznat, že aspoň nelezou na nervy), pár debilních zvratů a vykrádá totálně Tajemství loňského léta (které je o mnoho levelů lepší), zase na druhou stranu v druhé polovině je to poměrně napínavé a pár smrtí je celkem dobrých, dívat se na to celkově taky celkem dá, ale člověk od toho nesmí čekat bůhvíco. A jediná postava, kterou jsem si tady aspoň trochu oblíbil, přežila. Přemýšlel jsem i nad třemi hvězdami, ale kvůli tomu tradičnímu klišovitému konci nechám ty lepší 2*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama