Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 3
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (103)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro většinu dosud nejhorší, pro mě po několika špatných zase kvalitní série. Skvělá hudba, epické záběry, konečně i epické bitvy, zajímavý vývoj postav a několik osudových momentů (Hodor). Nejsem fanoušek GOT, takže mi je jedno kdo se jak chová a že to je vlastně nesmysl. Chci se bavit. A šestka mi to zase jednou nabídla. Snad půjdu proti proudu dále a závěr seriálu se mi bude líbit alespoň tak, jako teď. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že šestou sérii budu považovat za jednu z těch vůbec nejlepších. A to hlavně díky opravdu velkému počtu zvratů, na což jsme sice byli zvyklí z předchozích řad, ale tady to tvůrci rozjeli fakt ve velkém. No a tenhle styl plný zvratů už nastiňovaly první epizody série, kde se už od prvních minut nasazuje (na úvod série) nečekaně vysoké tempo a po prvních dvou třech dílech jsem si říkal, že tohle bude naprostý strop celého seriálů. Bohužel co ale přijít muselo, tak přišlo a tím myslím již tradiční zvolnění v polovině řady (až na emocionální 5. díl), z čehož jsem byl nyní asi ještě více zklamaný, než dříve (právě kvůli vysokému tempu začátku). Každopádně jsem to překousl a dohrabal jsem se až do finále, které mě naprosto odpálilo. Teď nemyslím devátou epizodu, jenž mě bohužel kvůli své značné předvídatelnosti neuspokojila tak moc, jak jsem chtěl, ale mám na mysli díl desátý, který byl neskutečně našlapaný s naprosto kulervoucím tempem, obsahoval asi nejvíce důležitých momentů, zvratů a odhalení v jednom díle, čímž naprosto razantně zamíchal kartami děje a obecně bych se ho nebál po boku Rudé svatby označit za nejlepší díl celého seriálů. Takže i přes zvolněné tempo uprostřed série a i přes ne moc uspokojivý devátý díl mě šestá řada Game of Thrones více než potěšila, je určitě jednou z nejlepších z celého seriálů a minimálně podobná očekávání mám i od té nadcházející. 90% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po roce jsme se zase dočkali a každým týdnem jsem dostali pod nos menu dalších doposud nepředstavitelných scén, dialogů, spojenectví, intrik i zrad. Došlo také na velkolepé bitvy, které si i do budoucna nebude moci jen tak kdejaký seriál dovolit. Zvláště ta nejdůležitější, Battle of Bastards, mě odrovnala natolik, že dodnes při pouhé vzpomínce zcela ztuhnu. Ramsey se určitě nejen v mých očích stal nejnáviděnějším záporákem celé show a způsob, jak mu byl uťat tipec, byl ohromně nečekaný, ale více než uspokojující. 9. epizoda šesté série je pro mě dodnes asi nejvlivnějším dílem ze všech 67 dosavadních. Uvidíme, zdali její napětí a vyvrcholení překoná konec samotného seriálu, od kterého všichni očekávají nejepičtější událost v dějinách nejen televize, ale snad i samotného filmu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávání, že se po dlouhé pauze dozvím jak je na tom ten "kluk s vránou" byla vyslyšena a díky slušné porci "šarvátek ve velkém" bylo na co koukat. Také díky tomu jak postavy řídnou a přeskupují se (vznikají aliance) nám ubyl počet dějových linek a díky tomu se konečně v ději může orientovat i prostý konzumní divák, který neusíná s knihou o Trůnech pod hlavou. Tedy ne, že by se vše podávalo naservírované (to jako fakt čekají, že budu vědět kdo je Lyanna nebo Robert? u šesté řady servírovaní 1x za rok?), ale obrat k lepšímu je znát. ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zima konečně přišla. Ta hláška "the winter is coming", kterou omílali od prvního dílu, už mi celkem slušně lezla na nervy. Pravda, trvalo to šest let, ale v tomto seriálu je čas relativní. Hlavně při cestování. To takhle někdo cestuje z města do města věky, jindy ale rovnou přes půlku světa a člověk má pocit, že se portnul. Stejně tak je to s informacemi. Někdy se něco neví měsíce, jindy to vypadá, že používají Twitter. ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama