Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (1 073)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $35,014,192Tržby Celosvetovo $41,000,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,395,917 //počet predaných kusov 133,180Tržby za predaj DVD v USA $5,321,361 //počet predaných kusov 345,681║ trpko roztomilá dráma s dobrým hereckým koncertom /80%/ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film, který mě místy rozesmál, místy mi to vehnal slzy do očí. Ono nenápadné slovíčko "místy" je v předchozí větě nicméně důležité, protože ho obklopuje obrovská řada scén, které na mě zdaleka tolik nezapůsobily. Sama nevím proč, nicméně nemůžu říct, že by mě 50/50 strhlo s sebou, že bych dění na plátně naprosto podlehla, že bych se nemohla dočkat, až tento film uvidím znovu. Ze subjektivního hlediska tedy tři hvězdy, i když z toho objektivního by si ty čtyři nejspíše zasloužil. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že hlavnímu hrdinovi najdou zhoubnou rakovinu na páteři jako feel good komedie roku? Joseph Gordon-Levitt je sympaťák k pohledání, Seth Rogen ho zdatně podporuje (existuje vůbec nějaký film ve kterém by nebyl zhulený?) a Anna Kendrick dokazuje, že hrát v sáze Twilight neznamená že musíte být automaticky adept na postavení ke zdi - a celé to funguje tak chytře, příjemně a nepovrchně, že bych si tu hodinku a půl dlouhé běhání po chemoterapiích klidně dal brzy znovu. 8/10 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek. Podařilo se mu velmi dobře vystihnout tu hranici mezi vkusně dojímavým a naopak citově vydírajícím filmem. Velkou měrou se na tom podepsal nadhled a humor, se kterým bylo k tématu přistupováno. Škoda, že těch vtipných momentů nebylo ještě více, ale samozřejmě s postupující nemocí by to možná přestalo fungovat (v každém případě by mě nikdy nenapadlo, že se budu jednou upřímně smát tomu, že se někdo zmíní v určité souvislosti o smrti P. Swayzeho; i to o tomto filmu a jeho vyváženosti hodně vypovídá). K dokonalosti má 50/50 vcelku daleko, věci jako důsledky operace, přehnaně hnusné zachování se k ex-přítelkyni či od prvního momentu předvídatelný románek s terapeutkou mi nepřišly úplně zvládnuté, na druhou stranu právě díky vztahu nanejvýš milé doktorky a stejně tak maximálně sympatického pacienta (s tím pohledem na řízení auta si mě, přiznávám, okamžitě získal na svoji stranu :-) ), má snímek jisté kouzlo bez kterého by nebyl tím, čím je. A když se navíc podařil udělat takhle nenásilně otevřený a přitom rozumně ukončený závěr, tak vlastně proč ne, ode mě slušné 4*. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

No one wants to fuck me. I look like Voldemort. Tomuto filmu proste niet co vytknut, takze sa o to ani nebudem snazit. Skvely Joseph, este lepsi jeho batshit crazy friend Seth, podmaniva Anna, do toho presne humor, ktory mi sadol ako prdel na serbel (ked su spolu ti dvaja, tak Pat a Mat suvix) a o OST ani nevravim, Som nesmierne rada, ze ku konca roka sa nam tento dost biedny rok na filmy zacina konecne rozbiehat :) PS: Pearl Jam na konci je proste taka smakovicka, ze tomu musite buchnut pat hviezd uz len z principu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Scéna oholení hlavy je dílem improvizace a původně nebyla ve scénáři. (akisha)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama