Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Videa (21)

Trailer 2

Recenze (1 073)

misterz 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som si začal všímať J.G-Levitta. A to som ešte nevedel, že príde Looper alebo Lincoln. Podal tu neskutočne perfektný herecký výkon a k tomu ako bonus geniálny Seth Rogen. Títo dvaja páni sa postarali o neskutočne silný filmový zážitok. Je to film o tom, že i v tých najťažších chvíľach si treba zachovať aspoň štipku humoru a nič nevzdávať. Koniec filmu je neskutočne krásny filmový moment, niekto možno povie, že až moc presladený, ale ja tvrdím, že v kontexte deja a v rámci zachovania myšlienky a posolstva ten jediný správny. Krásna ukážka toho, že nič nemusí byť tak, ako sa na prvý pohľad zdá. To platí aj pre skutočné priateľstvo. Pre rok 2011 určite jeden z TOP filmov. Zaslúžený plný počet hviezd. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Film, který mi po dlouhé době nerozházel moč a uchopil mě opravdu pevně za srdce silou 120.000 Newtonů. Na konci jsem se přichytil, že jsem se konečně dočkal filmu s lidským příběhem, který mi rozmazal řasenku. Nejpohodovější drama , které jsem za rok 2013 viděl. Levitt v roli tenisáka, parádně fungující chemie přátelství s Rogenem, uštěkaná přestarostlivělá matka a čerstvě vyštudovaná doktorka zvládli utáhnout vynikající drama s prvky komedie. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $35,014,192Tržby Celosvetovo $41,000,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,395,917 //počet predaných kusov 133,180Tržby za predaj DVD v USA $5,321,361 //počet predaných kusov 345,681║ trpko roztomilá dráma s dobrým hereckým koncertom /80%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...JÁ NEKOUŘÍM, NEPIJU, RECYKLUJU...“...,,VÁŠ PŘÍPAD JE VLASTNĚ DOCELA FASCINUJÍCÍ, PROTOŽE VAŠE RAKOVINA JE VÝSLEDEK VELICE VZÁCNÉ GENOVÉ MUTACE CHROMOZOMU 17P V P53 GENU....“ /// Adam nezažil kuřbu už 6 měsíců (...jo, hraje tu Seth Rogen) a teď mu řekli, že má raka. Šance na život stejná jako ta druhá.... Milej (a trošku i vtipnej) film o rakovině (hmm...), chemo, vedlejší účinky (samá vtipná situace, že?)... Vono totiž dělat si z toho legraci může bejt inspirující. TAK JAK TI JE? (na co se maj asi tak zeptat?) Moudrosti, který s rakovinou nesouvisej... BUDEŠ V POŘÁDKU... (co maj asi tak říkat?) Vydíraj kurvy! I když se to snažej zamaskovat, ale já je i přes vlhký oko prokoukl (nebo je to realita?). Abych nezapomněl: je důležitý mít přátele (i bez raka). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že Patrik Swayzey je ready. 2.) Zjistím, že i rakovina má nějaký klady. 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděl, do čeho jdu. Spíše jsem jen tak zběžně prohlédl profil filmu a podle plakátu jsem očekával, že půjde o další komedii s ukecaným Rogenem, výjimečně však velmi dobře hodnocenou. No..spletl jsem se hodně. 50/50 je totiž příběhem ze skutečného života a zobrazuje víceméně skutečného hlavního hrdinu, který se musí vypořádat s těžkým onemocněním a náročnou léčbou, která mu od základu změní život. A je to vyprávění chvílemi dost depresivní a dojemné, ale naštěstí i příjemně vtipné, pro diváka nenáročné a díky hereckému výkonu Levitta velmi osobité a inteligentní. Narozdíl od většiny mi moc nevadil ani užvaněný Rogen, který naopak přinesl do filmu stejné osvěžení, jako svému nemocnému kamarádovi. Je to opravdu zvláštní snímek- najdou se v něm opravdu vtipné a pohodové momenty, ale když si divák uvědomí, co se vlastně odehrává a jak by bylo právě jemu, smích se dere na povrch trochu ztuha. Ale na druhou stranu očekávaný happyend udeří nakonec tak silně, že máme chuť vyskočit ze židle, dát emocím volný průchod, máme chuť žít. A přesně o tom tenhle film je.. 80% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Ve "special thanks" v titulcích se objeví jméno německého režiséra Uweho Bolla, který se proslavil extrémně levnými a béčkovými adaptacemi videoher. Právě na jeho film Far Cry (2008) se totiž dívá postava Kylea (Seth Rogen) s dívkou z klubu ráno poté, co se s ní vyspí. Boll to produkci povolil zadarmo. (JayZak)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 8 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama